woensdag 6 mei 2009

Angel needs some help!

Jullie hebben mijn beste vriendin Angel misschien al gezien in het Big Hollywood Hair tutorial filmpje (klik). Angel is echt de grootste beauty addict die ik ken. Haar haren zitten altijd prachtig in de krul, ze is altijd voorzien van perfect gelakte nagels en haar make-up zit altijd goed. Een aantal jaren geleden was ze model voor Elite Models in Indonesiƫ en heeft ze daar in verschillende Indonesische soaps gespeeld. Binnenkort openen de deuren van haar beautywebshop SkinSweets. Jullie zullen zeker meer van haar horen of te zien krijgen!


Angel voor Elite Models Indonesia

Het leek me daarom leuk om wat meer over Angel te vertellen. Hieronder volgen wat vragen en antwoorden:

S - Angel, je moeder is een gecertificeerd schoonheids specialiste en heeft haar eigen spa in Utrecht (check http://www.spa-bali.nl). Daarnaast is ze een echte fashionista en een groot make-up liefhebber. Een perfect voorbeeld dus! Make-uppen is bij jou zeker met de paplepel ingegoten?

A - Make-uppen deed ik al vanaf m'n 5e. Kan me nog vaag herrinneren dat ik met een splinternieuwe prachtige bloedrode Chanel lipstick (van mama) m'n hele hoofd had gestift en omdat ik toch bezig was gelijk ook maar de witte schutting had meegepakt. Met m'n verjaardagen was ik hysterisch gelukkig als ik zo'n kinder-nagelstudio of een opmaakpop met beautycase kreeg. Ja, de paplepel is zeker op mij van toepassing. Ik heb een hele mooie moeder die toen ik klein was zo'n verukkelijke gigantische make-up stash had....

S - Deed je het meteen goed dan? Of heb je het vooral geleerd door veel vallen en opstaan?

A - Opmaken gaat natuurlijk met vallen en opstaan. Als ik foto's van de middelbare school zie (spierwitte poeder, knalrode lippen, belachelijk dunne wenkbrauwen) denk ik: WTF was I thinking?!

S - HAHAHA! Ik heb een keer bijna mijn hele wenkbrauwen weg ge-epileerd!

A - HAHAHA!

S - Goed. Hoe ben je op het idee gekomen om een beauty webshop te openen?

A - Ik wilde in de eerste instantie een webshopje met Spa-producten aan de Spa koppelen. Maar de producten die ik erin wilde zetten hadden eigenijk weinig met wellness te maken. En dus dacht ik; Dat lijkt me leuk! Een winkeltje met alleen maar heerlijke verwenspulletjes en delicious musthaves die 'wij meisjes' leuk vinden. En als het niet leuk meer is, weg ermee en op zoek naar iets nieuws. Maar ook een vaste collectie van natuurlijke zeepjes en badproducten. Dat is een beetje het concept. Ik vind het dus heel belangrijk dat ik weet wat de beauty-addicts willen. Soms is er ineens een hype van iets dat je alleen in het buitenland kan bestellen, als ik dat dan weet kan ik het zo snel mogelijk deze kant op halen. Ik word gewoon heel gelukkig van heel veel heerlijke mooi-en-lekker-zacht-maak-spulletjes dus ik word waarschijnlijk zelf mijn beste klant! Haha!

S - Waar hou je je op het moment het meeste mee bezig?

A - Ik werk bij een tv-station, supercool en ik zou het niet willen missen. Maar de rest van mijn tijd stop ik in mijn allergrootste hobby; pretty stuff! Wat ik ook supercool vind is om met jou filmpjes te maken. We kregen een hoop leuke reacties op het Big Hair filmpje wat ik heeeel erg leuk vond om te doen, dus die houden we erin Sereen!

- einde interview -

Angel en ik hebben inmiddels al een aantal nieuwe ideetjes voor volgende filmpjes:
1 - Perfect nails
2 - Samanta uit Utreg - Poeieren les 1
3 - Big Hair - Different do's
4 - Big Hollywood Lashes *Angel style*

Angel heeft ook een paar vragen voor jullie met betrekking tot haar toekomstige webshop. Ze twijfelt namelijk tussen de naam SkinSweets en SkinTreats. Wat is leuker?


De verzendmethode via haar webshop is pakketpost, de kosten hiervan zijn € 6,75. Hiervoor ga je natuurlijk geen dingetje bestellen van € 2,00. Ze vroeg zich daarom af wat jullie minimaal zullen besteden in haar shop om de pakketkosten te overzien.


En dit is ook altijd handig om te weten, welke geuren zijn bij jullie favoriet als het gaat om body scrubs, -butters en mini-misters?


Bedankt voor jullie input!

Until next time
~Serena Verbon