vrijdag 27 februari 2009

(persoonlijke) nieuwtjes

Allereerst goed nieuws wat betreft het skimmen. Ik heb de formulieren thuis gestuurd gekregen van de ING, maar wat blijkt (ik had ze even gebeld), ik hoef die helemaal niet in te vullen! Eerst was er namelijk melding gedaan van vermoedelijke skimming, maar inmiddels bleek het zeer zeker om skimmen te gaan. Daarom regelt de ING alles voor me, ze doen voor mij aangifte bij de politie, ik hoef geen administratieve romslomp in te vullen én ik krijg autmatisch binnen een week al mijn geld teruggestort op mijn giro. In de praktijk blijkt dit twee weken te zijn werd me verteld, maar ik ben al lang blij dat ik het überhaupt nog terug krijg allemaal en zelf niets hoef te regelen. De mensen van de klantenservice zijn ook superlief en meelevend. Geen idee of ze daar cursussen voor krijgen maar ik vond het wel heel prettig. Ik ben zeer tevreden! Alleen had ik mijn pinpas nu al wel verwacht, die is er nog steeds niet. Lastig! Maar aan de andere kant kan ik tenminste niet te veel uitgeven, hihi. Ik was natuurlijk wel benieuwd waar mijn geld was opgenomen, dat was na een paar dagen te zien:


Er is op drie verschillende plekken in London gepind

Verder kon ik het niet laten om weer bij Eyeko te bestellen. Dat ik geen pinpas heb wil nog niet zeggen dat ik niets kan kopen! Lang leve Paypal en de creditcards! :D Ik heb de tinted cream besteld, ik had hier mijn zinnen al op gezet, en Senna van Style Me Pretty heeft deze getipt in één van haar artikeltjes zodat ik wel móest bestellen! Verder wilde ik ook de mascara uitproberen (komt áltijd van pas) en de glitter eyeliner heb ik erbij genomen zodat ik over de 10 pond zou komen want ik ging natuurlijk ook voor de gratis Liparazzi Lipgloss in de kleur Premiere (t.w.v. 15 pond!). De lipbalm krijg je door de code LIPARAZZI in te vullen tijdens de check-out.


Liparazzi Lipgloss in Premiere

Dan zijn er ook The Secret Garden nieuwtjes. Zoals jullie misschien al in mijn tag hadden gezien heb ik eindelijk lippenbalsem gemaakt in handige twist-up tubes. Ik heb de naam veranderd in Lip Butter Balms en mijn best gedaan op een schattig etiketje. Er zit ongeveer twee keer zo veel lippenbalsem in vergeleken met de potjes en ook brengt dit makkelijker op. Ik heb nu alleen nog de smaak Sweet Vanilla, die staan inmiddels op mijn site (en er zijn er zelfs al een aantal besteld!). Ik hoop dat jullie dit een verbetering vinden. Ik ben van plan de Minty en de Chocolate ook in hulsjes te maken en momenteel kunnen jullie stemmen op een nieuw smaakje ^_^ Zo te zien zijn de fruitsoorten het meest populair, maar op de kokos wordt ook flink gestemd zeg! Handig dit, zo'n poll!


Lip Butter Balms in Sweet Vanilla. Is het kawaii vanille ijsje op het etiketje niet lief?

Ook heb ik nieuwe Solid Lotion Bars gemaakt maar nu met de geur Coconut Cream. Ik vind de geur zo ontzettend lekker! Een echte luxueuze kokosgeur, niet zo'n goedkope zonnebrand lucht, maar een volle, creamy, lichtzoete, tropische geur, die je mee terug neemt (of laat dagdromen) naar heerlijke witte stranden met palmbomen en een helderblauwe zee, terwijl je op je strandbedje ligt met een heerlijke cocktail-in-kokosnoot en tegelijkertijd een hot stone massage krijgt. Jullie weten precies wat ik bedoel toch? Hmmmmmm!


Solid Lotion Bar in Coconut Cream

En als laatste wil ik even melden dat ik heel veel superleuke reacties/inzendingen heb gekregen op de soy wax melt WIN AKTIE. Het is zo cool om ze allemaal te lezen en sommigen hebben er ook helemaal een verhaal bij gezet of een uitleg van de woordkeuze, schitterend! De aktie loopt tot zaterdag middernacht dus als je nog niet hebt meegedaan, of wel maar je hebt nóg meer ideetjes, stuur ze in!! Ik zal aankomende zondag 1 maart zo snel als ik kan een berichtje plaatsen op deze blog om de winnaars bekend te maken. Bedankt iedereen!