zondag 2 oktober 2011

New Trend: Gradient Lips

Linda, een vriendin van Nena was in Thailand op vakantie waar ze een nieuwe beautytrend heeft gespot. Ze heeft het express onthouden zodat ik erover kon schrijven. Ze zag overal meisjes (op straat, in de metro) hun lipstick op een bijzondere manier aanbrengen. Later ontdekte we hier ook een term voor: Gradient Lips.bron: houseofdc.blogspot.com

bron: houseofdc.blogspot.com

De truc is om een donkere kleur aan de binnenkant van je onderste lippen te deppen. Vervolgens pers je je lippen samen, zodat er ook kleur op de binnenkant van je bovenste lippen komt. Daarna dep je een lichtere (nude) kleur aan de buitenkant van je lippen en om het af te maken breng je al deppende wat gloss aan op je onderste lip. Tadaa! Het geeft een tof effect vind ik, zoals bij het meisje van House of DC. Haar tutorial kun je hier vinden.

Tja, ik weet het niet! Zoals zij het heeft is het wel mooi, maar ik wilde wat extremere kleurencombinaties uitproberen. Ik moet zeggen dat ik dit minder geslaagd vind dan de subtielere versie, haha!Toch denk ik dat we Gradient Lips, de subtielere versie zoals het meisje van House of DC, in het voorjaar terug gaan zien in Nederland. AziĆ« loopt altijd voor op de trends, en hoewel de extreme trends het nooit redden tot aan Nederland, heeft deze trend wel potentie. Want, ik vind het mooi!

Wat vinden jullie van Gradient Lips?

Until next time,
Serena Verbon