donderdag 29 september 2011

Wat is jouw Sourcy Vitaminwater momentje?

-Advertorial- Oeeeeh, Vitaminwater. Toen ik jaren geleden in Amerika was ontdekte ik het al. De vrolijk gekleurde flesjes waarmee werkelijk iedereen (iedereen!) mee rondzeulde. Ik zag het meisjes drinken op straat, in de metro, op de sportschool. Ik wilde dit natuurlijk ook proberen en ik was meteen overtuigd. Dit was lekker! Later kwam Vitaminwater ook naar Nederland toe, goed nieuws natuurlijk. Lees hieronder meer over een leuke Facebook winactie die ze op touw hebben gezet.

Sourcy Vitaminwater is een dorstlessende drank, vergelijkbaar met siroop, maar dan met toegevoegde vitamines en mineralen. Het is niet zo mierzoet en daarom drinkt het lekker fris weg. Als ik echt dorst heb, dan neem ik Vitaminwater. Het enige jammere is dat het in kleine flesjes zit (0,5 L). Ik koop daarom wel eens losse flesjes Vitaminwater tijdens het boodschappen doen. Niet voor onderweg, maar gewoon voor thuis. Je zou kunnen zeggen dat ik daarom veel Vitaminwater momentjes heb.

Ik drink het vaak als ik artikelen zit te tikken achter de computer. Als ik onderweg ben, bijvoorbeeld met de trein naar Amsterdam voor een pers event, dan vind ik het wel lekker om een flesje bij me te hebben. Vooral op een dag als gisteren, omdat het zo benauwd en warm was in de trein.


Sourcy Vitaminwater is op zoek naar jouw eigen Vitaminwater moment via de Sourcy Vitaminwater Facebook pagina.  Hier kun je jouw gekke, leuke en bijzondere momenten plaatsen om kans te maken op een iPad 2! Benieuwd naar mijn Vitaminwater moment? Klik hier.


Neem dus ook deel aan deze actie (klik hier), share je Vitaminwater moment (je hoeft overigens geen foto up te loaden van jezelf, het mag ook iets zijn wat op je moment slaat), en win een iPad 2! 

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon