woensdag 3 augustus 2011

True Love?

Soms lig ik echt weken onder een steen en dat blijkt maar weer, ik kwam er vanochtend pas achter dat de 51-jarige acteur Doug Hutchison onlangs getrouwd is met de slechts 16-jarige Courtney Stodden. De meeste mensen zullen Doug kennen als die verwende en vervelende Percy uit de film The Green Mile. Verder speelde hij ook o.a. in Con Air en een aantal episodes in Lost. Het is dus echt een hele bekende acteur. Liefde is blind, kennelijk. En creepy.

Courtney en Doug hebben elkaar online ontmoet omdat Courtney zich inschreef voor Doug's 'acting course'.  Ze hebben zo'n 4 maanden met elkaar gemaild en zijn in die tijd verliefd op elkaar geworden. Doug had natuurlijk niet door dat Courtney zo jong was (ik bedoel, ze zou 30 kunnen zijn op de foto's die ik van haar gezien heb) en toen hij erachter kwam heeft hij tegen haar en haar moeder gezegd dat hij zich terug zou trekken. Maar nee joh jochie, zei de moeder, it's all good! Sterker nog, het was de moeder die voorstelde om te gaan trouwen. In Amerika zijn er 38 staten waar je mag trouwen als je 16 bent, maar alleen met de goedkeuring van de ouders. En dat hadden ze.


Ondanks Courtney's porno opvallende uiterlijk is ze een eerlijk en oprecht Christen, aldus haar moeder. Courtney zegt 'God blessed me with my soulmate'. In de video waarin ze een interview afleggen lijken ze echt gelukkig en verliefd. Courtney's ouders krijgen doodsbedreigingen en worden op het internet uitgescholden voor 'the worst parents in the world' en 'pooiers van hun eigen dochter'. De agent en manager van Doug hebben hem laten vallen en zelfs zijn eigen moeder wil niets met hem te maken hebben. Maar, zeggen Doug en Courtney, dit hadden ze al zien aankomen en ze vinden goede steun bij elkaar.

In Hollywood wordt er ook wel gepraat over een publiciteitsstunt. Ik bedoel, als je als Hollywood acteur online acteerlessen begint te geven dan gaat je carriere niet echt van een leien dakje en Courtney is een wannabe popstar die haar relatie met Doug als een opstapje kan zien (al zegt ze zelf van niet). Ik voel een reality show aankomen!


Wat vinden jullie van het leeftijdsverschil? Is dat geen probleem als je de liefde van je leven hebt gevonden? Maakt liefde echt blind en moet iedereen om je heen net zo blind worden? Ik denk dat Doug en Courtney oprecht verliefd zijn op elkaar, maar ik denk ook dat het voor Courtney een handige stap is richting een doorbraak en Doug, ja. Dat is gewoon een ouwe snoepert! 

True love of creepy?

Until next time,
Serena Verbon