dinsdag 30 augustus 2011

Outfit: Fire in the hall!

Herinneren jullie je het legergroene leren Goosecraft jasje nog van laatst? Ik heb inmiddels een nieuw Goosecraft jasje, maar dit is een zwart bikermodel met gouden afwerking. De pasvorm is mooi strak en getailleerd, het leer is soepel en stevig en het jasje bevat mooie gouden details. En belangrijker, het is zeer betaalbaar! I love it! 







De outfit van vandaag is eigenlijk vrij eenvoudig, maar een stoere biker heeft eigenlijk ook niet zo veel extra's nodig. Omdat het jasje centraal staat in deze outfit heb ik het simpelweg gecombineerd met een stoere lichte jeans en zwarte enkellaarsjes. Om niet alleen maar 'stoer' te zijn heb ik mijn lippen in een felle rode kleur gestift, voor de vrouwelijke touch.

Wisten jullie dat Goosecraft een Nederlands merk is en dat ze een te gekke Facebook actie hebben lopen? Je kunt hun pagina liken en bij elke nieuwe 250 likes verloten ze een stoere biker. Ja dat lees je goed, bij elke extra 250 likes geven ze gewoon een leren jasje van zo'n €300 weg, hoe tof is dat? Ga dus snel naar de Goosecraft Facebook pagina en like it als je kans wil maken op een Goosecraft Biker!









Zwarte biker van Goosecraft - €179,95 via Goosecraft.com
Lichtblauwe stretchy jeans van Uniqlo, in New York gekocht voor ongeveer $20
Zwart spaghettiband hemdje van Berschka
Zwarte nepleren enkelboots van Van Haren, de prijs was zo rond de €30
Celebrity Cross in goud - €39,95 via SerenityDesigns.nl
Rode strass ring via Ydeltuyt.nl
Rode lipstick via Collistar, de nieuwe Carisma najaarslook 2011

Until next time,
Serena Verbon