zaterdag 6 augustus 2011

Filmpje: Nude/No Makeup Look


Felle kleurtjes zijn leuk, maar soms wil je er ook gewoon wat minder 'opgemaakt' uitzien met neutrale kleurtjes op je ogen, een laagje mascara en nude lippen. Perfect als everyday look of als je eruit wil zien als een echte natural beauty (maar dan stiekem). Na de klik de video waarin ik mezelf opmaak alsof ik geen make-up draag. Enjoy!
Tips voor een Nude/No Makeup Look;

- Flawless skin (als de huid mooi egaal is dan heb je verder ook niet zo veel make-up nodig om er toch nog fris en fruitig uit te zien).
- Een vleugje bronzer over het gehele gezicht en een vleugje blush op de appeltjes van je wangen.
- Nude/bronze kleurtjes op je ogen, het liefst met een matte finish, om je ogen subtiel op te laten vallen door diepte en schaduw te creĆ«ren. 
- In plaats van een zwarte, strakke lijn boven je oog teken je een zachtere, subtiele lijn met een donkerbruin potlood.
- Wenkbrauwen teken je in met donkerbruin in plaats van zwart voor een zachtere uitstraling. Als je blond bent neem dan een paar tinten donkerder dan je echte haarkleur.
- Wenkbrauwpoeder is het meest subtiel, maar als je de voorkeur geeft aan wenkbrauwpotlood zoals ik zorg dan dat je het achteraf goed uitborstelt.
- Op je lippen kun je het beste een subtiele kleur gebruiken in een zachte, roze of nudekleur. Gloss glimt te veel, gebruik liever een lipstick of een lipstain zonder al te veel shimmers en glitters.

Until next time,
Serena Verbon