vrijdag 29 juli 2011

Hotspot: Trick 'n Treats Utrecht

Utrecht is sinds begin juni een snoepwinkel rijker! En niet zomaar een snoepwinkel, bij Trick 'n Treats verkopen ze heerlijke cupcakes, koekjes, Ben & Jerry's ijs, Italiaanse nougat, Belgische chocolade, Engelse fudge, Franse macarons en nog veel meer. It's candy heaven! Wil je deze lekkernijen bestellen vanuit je luie stoel? Sinds vandaag is hun webshop geopend en via Beautylab krijg je 10% op je bestelling. Lees verder voor meer foto's en de kortingscode.
Trick 'n Treats bevindt zich aan Steenweg nummer 9, in het centrum van Utrecht. Je herkent de winkel meteen aan de kleurige vitrine en het uitnodigende en vrolijke interieur. Ben je overigens aan het lijnen, lees dan absoluut niet verder. Gewoon, hop, wegklikken die handel! Niet eigenwijs zijn, gewoon NU wegklikken.


Te laat. Beautylab stelt zich niet aansprakelijk voor kapotte toetsenborden (kwijl in je toetsenbord zorgt vaak voor kortsluiting) en mislukte dieet pogingen.

Weet je wat zo slim bekeken is? Trick 'n Treats haalt de lekkernijen uit het land waar ze het beste worden gemaakt. Zo wordt de breekchocolade ge├»mporteerd uit Belgi├ź, de nougat komt uit Italie, de maracons komen uit Frankrijk en de fudge wordt vers gemaakt in Engeland. De cupcakes worden overigens gewoon gemaakt in Nederland! Trick 'n Treats haalt de lekkernijen van over de hele wereld naar Nederland toe om zo de beste kwaliteit aan te kunnen bieden.

Belgische breekchocolade

Cupcakes

Macarons uit Frankrijk

Trick 'n Treats heeft maar liefst 22 verschillende smaken macarons

handmade Cookies & Fudge

achterin de winkel kun je snoep scheppen
Boeken met recepten voor Cake Pops en cupcakes
Als Utrecht niet in de buurt ligt voor je kun je nog altijd deze heerlijke lekkernijen online bestellen, want Trick 'n Treats heeft sinds vandaag de deuren van hun webshop geopend! Door gebruik te maken van de kortingscode ' BEAUTYLAB ' ontvangen jullie 10% korting op het gehele assortiment (de korting geldt niet over de eventuele verzendkosten). De kortingscode is geldig t/m 15 augustus 2011. De webshop vind je op www.trickntreats.nl. Whoohoo!

Persoonlijke favorieten; Macarons in de smaken roos, jasmijn en passievrucht en frambozen fudge! Wat is jouw favoriete lekkernij?

Until next time,
Serena Verbon