woensdag 27 juli 2011

Beauty Discussion: wat is jouw meest dure beautyproduct aankoop?

Gisteren was ik met tweethearts @Rockslam en @Sarah_Snaar op pad in Antwerpen waar ik de Mason Pearson haarborstels ontdekte in Planet Parfum. Ik zat er al een tijdje op te azen, maar nu ik ze 'in het echt' tegenkwam kon ik het niet laten en kocht ik de grote variant vervaardigd van 100% boar bristels (haren van een mannetjesvarken). Wat hield me zo lang tegen? Nou, een haarborstel van zo'n kleine €80 vond ik nogal een big deal...

Hoewel deze Mason Pearson haarborstel met een bedrag van €80 niet mijn enige duurste beauty aankoop e-var was, vind ik het toch een aanzienlijk hoog bedrag voor zoiets als een haarborstel. Toch wilde ik al een tijdje ervaren hoe het zou zijn om mijn haren te borstelen met een echte Mason Pearson, een merk dat ook wel liefkozend de Rolls Royce onder de haarborstels wordt genoemd. Wat er zo bijzonder aan is vertel ik jullie over een tijdje in een uitgebreide review. Ik heb er in elk geval alleen maar lovende kritieken en goede verhalen over gelezen en Mason Pearson is een merk gespecialiseerd in haarborstels, die ze al sinds 1885 maken. Het leek me dus allemaal erg de moeite waard, maar zoals jullie weten wil ik het eerst zelf uitgebreid testen voordat ik het hier op Beautylab ga reviewen.


Goed, ik heb dus €80 voor een haarborstel neergeteld. Ik heb eerder eens €80 betaald voor het Estee Lauder Advanced Night Repair serum, €70 voor 50ml Miss Charming van Juliette Has A Gun (niche parfum) en verder kan ik me niets bedenken dat per stuk duurder dan €80 kan zijn geweest. Mijn meest dure beautyproduct aankoop is dus €80.

Hoe zit het met jullie? Wat is het duurste beautyproduct die jullie ooit hebben gekocht? En was het de moeite waard, of bleek het achteraf tegen te vallen? Would you buy it again? Wat vinden jullie van dure beautyaankopen? Belachelijk, zoiets moet goedkoper kunnen, of vind je dat je op sommige dingen gewoon niet moet bezuinigen? Lekker veel vragen, dus ik verwacht lekker veel antwoorden bij de comments, please!

Until next time,
Serena Verbon