zaterdag 18 juni 2011

Like the movies...

Aaaaah, hooligan rellen. Don't they make an excellent background for kissing scenes? Een paar dagen terug was er een ernstige rel na een belangrijke hockey wedstrijd, waar de Vancouver Canucks het moesten afleggen in de Stanley Cup Finale. Vancouver Canuck fans lieten hun berouw weten door auto's in brand te steken, ruiten in te gooien en te vechten met politieagenten. Het leek wel een scene uit Cloverfield, alles was kapot. Tijdens de rellen zijn er veel kiekjes gemaakt waarvan er een in het bijzonder de headlines haalde. Men dacht dat het om een hoax ging, een gephotoshopt plaatje of een foto die in scene was gezet, maar niets was minder waar...
Deze bizarre, maar werkelijk prachtige foto is gemaakt ten midden van alle rellen. Een zoenend stelletje op het asfalt terwijl er een paar meter verderop auto's in de hens vliegen en mensen heen en weer rennen, sirenes, geschreeuw. En toch lijkt het alsof ze de enige op de wereld zijn, zo mooi. Het lijkt haast wel een screenshot van een of andere romantische aktiefilm. Inmiddels zijn de namen bekend van dit verliefde stelletje. Scott Jones en Alex Thomas.

Scott Jones, 29 jaar, is een Australische stand-up comedian/barman en Alex Thomas is zijn Canadese vriendinnetje. Alex kwam per ongeluk in de rellen terecht en werd naar de grond geslagen door een politie schild. Waar elk ander persoon zijn vriendin zo snel mogelijk van de grond had geraapt knielde Scott naast haar neer, omhelsde haar en nam de tijd om haar een zoen te geven. En net op dat moment SNAP werd deze legendarische foto gemaakt, die wat mij betreft een prijs verdiend. Credits gaan naar fotograaf Rich Liam voor Getty Images. Het contrast is schitterend.

Scotty-boy vertelde zijn moeder in Australie een paar maanden geleden dat hij het beste souvenir van Canada mee naar huis zou brengen, doelend op Alex. IK SMELT! Is dit niet het meest liefdevolle stelletje e-var? Geef ze een reality show en ik kijk het!

Vraag van de dag: wat beschouw jij als het meest romantische en magische moment van je relatie? De leukste comments plaats ik in een nieuw inspirational artikel.

Until next time,
Serena Verbon