dinsdag 3 mei 2011

WIN! Tinkerbell Pink Silk Slider Bracelet


Aanstaande zondag is het moederdag en dat viert webshop Enchantra met maar liefst 20% korting op het gehele Disney Couture assortiment! Als je je mama altijd al een betoverend sieraad kado had willen geven is nu het moment om je slag te slaan. Zelf ben ik groot fan van Disney Couture (ik heb een stuk of 8 sieraden van dit merk) dus ik snap het ook heel goed als je jezelf wil trakteren op een DC sieraad ;-) Klik verder voor de kortingscode en om erachter te komen hoe je bovenstaande armband kunt winnen.


De kortingscode is MD11DC20 - vul deze code in tijdens het uitchecken zodat er automatisch 20% korting van de Disney Couture sieraden wordt afgetrokken. De korting gaat vandaag in en loopt t/m aanstaande vrijdag.

Wil je een kansje wagen om bovenstaande armband voor jou of je mamsie te winnen? Laat dan een comment achter waarin je me vertelt op welk sprookjesfiguur jouw moeder het meeste lijkt en waarom. Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 5 mei, 00:00 uur, so hurry up! De winnares wordt hierna zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website.

Bezoek de webshop van Enchantra voor de gehele DC collectie, maar ook voor make-up producten, heel veel soorten nagellak, Konad nail art en meer beauty!

ps. like this and follow me on Bloglovin'?

Until next time,
Serena Verbon