woensdag 4 mei 2011

Beauty Issue: Douche jij elke dag?


Tijdens het lezen van de comments van dit artikel kwam ik erachter dat er best veel meiden zijn die niet elke dag douchen. Well, count me in! Ik douche ook niet elke dag. Mede omdat ik weet dat het niet goed voor je huid en haar is (te uitdrogend) en mede omdat ik soms echt gewoon te druk ben. Vooral 's ochtends schiet het er bij in, ik douche dus voornamelijk 's avonds (en dan meteen lekker uitgebreid, scrubben, met de puimsteen langs mijn voeten, haarmaskertje erin). Ik vroeg me af hoe jullie dat doen en of jullie het vies vinden dat iemand niet elke dag doucht.


Ik moet er wel bij zeggen dat niet elke dag douchen niet hetzelfde is als niet elke dag wassen. Op de dagen dat ik niet douche ga ik wel met een washandje langs mijn lichaam om me op te frissen. Dat ik 's ochtends niet douche vind ik niet erg, ik heb het niet nodig om wakker te worden of om me frisser te voelen.

Nog een trivia question, uit welke clip komt onderstaand plaatje? En herkennen jullie de commercial van het plaatje hierboven?


Until next time,
Serena Verbon