dinsdag 10 mei 2011

Win! 2 x Zomerse Blouse van Just B.


Just B. is een modemerk van Nederlandse bodem. Hun style is te omschrijven als basic, casual-chic en vrouwelijk. Tijdloos en trendy tegelijk. Van Just B. mag ik 2 zomerse witte blouses weggeven t.w.v. €99,95 per stuk. Ze zijn gemaakt van linnen en katoen, dus heerlijk luchtig tijdens warme zomerdagen. Lees snel verder om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken op een Just B. blouse.


Stoere blouse in linnen en katoen. Het is een lang model waardoor het ook prima als tuniek draagbaar is.
De mouwtjes hebben een pof-effect waardoor het toch vrouwelijk oogt. Prijs €99,95.

Eerst even iets leuks over het merk. Just B. ontwerpt elk jaar maar liefst 6 nieuwe collecties die internationaal over meer dan 600 filialen worden verkocht. In Haarlem bevindt zich de brandstore, maar sinds kort kun je Just B. kleding ook online kopen via hun webshop. Online shoppen, daar houden we van! Vooral in de sale-sectie van deze webshop kun je echte koopjes scoren. Daarnaast verkopen ze er mooie homeware zoals geurkaarsen, zeepjes en kussens.

Om de lancering van The Just B. Store Online te vieren geeft Just B. 15% korting op je eerste bestelling. De kortingscode is PID10. Vul deze code in voordat je gaat afrekenen en je ontvangt 15% korting op je gehele bestelling. De actie is geldig t/m 24 mei 2011. Just B. heeft ook een leuke blog. Op de Just B. blog vind je niet alleen fashion- en style inspiratie, maar ook speciale aanbiedingen en weggeefacties op de webshop. Volgen dus!

Wil je kans maken op bovenstaande blouse in het wit? Van Just B. mag ik er maar liefst 2 weggeven! Ze staan super boven een skinny jeans of een legging, of draag het met een riem als jurkje. De blouse kan zowel casual als chic gedragen worden, het is maar net hoe je hem combineert. De achterkant komt over je billen, dus het doet prima dienst als blouse, tuniek of jurkje. De blouse is gemaakt van linnen en katoen, een heerlijke luchtdoorlatende combinatie van stoffen. Perfect voor de zomer!

  • Laat een comment achter waarin je de volgende zin afmaakt: This summer, just be yourself. Just B.....[maak af]. Zet er ook bij in welke maat je deze blouse zou willen winnen.
  • Deze winactie loopt een week, namelijk t/m 20 mei 2011. Meedoen kan tot uiterlijk deze datum 00:00 uur.
  • De leukste, liefste, origineelste of grappigste zinnen winnen de blouse en de winnaars worden via de site bekend gemaakt. Succes!

Until next time,
Serena Verbon

ps. vanmiddag komt er nog een 'echte post' online en later op de middag maak ik bekend wie de Shopdag winactie heeft gewonnen. Ieeeeeh, spannend! :-)