maandag 30 mei 2011

Latest Obsession: One-Z


Oh. Mijn. God. Hate it or love it, dat is het geval bij deze One-Z's van California Christiania Republic. One-Z's zijn jumpsuits van lekkere joggingstof en ze zijn verkrijgbaar in alle kleurtjes. Ze hebben een capuchon, zakken en ze zijn mooi getailleerd, zodat je er niet helemaal bij loopt als een zak zout. Ik wil, correctie, moet zo'n pak in mijn kledingkast hebben hangen, asap! I LOVE IT!


Thijs, een van de 2 oprichters van Fashiolista.com, heeft dus zo'n pak in het rood en hij heeft me eigenlijk enthousiast gemaakt. Eerst moest ik er niet zo veel van hebben (kijk dan, net een Teletubbie!) maar hoe vaker ik plaatjes voorbij zie komen, hoe blijer ik er van wordt en hoe harder ik zo'n pak nodig heb. Ja, ik heb het echt nodig ja. Laatst keek ik de clip Yeah x 3 van Chris Brown en als hij in dat steegje danst dan heeft hij een blauwe aan. Het staat echt superstoer!


Want ja, de celebs zijn er blij mee! Willow Smith draagt het in de clip 'Whip Your Hair', de dansers van Britney dragen de pakken in clips en tijdens optredens en ook zie je ze voorbij komen in clips van Flo-Rida en James Blunt. Rihanna is fan, Steven Tyler is fan, Perez Hilton is fan. En ik dus ook!

Het  model op de foto hieronder dragen de pakken echt met swagger vind ik. Gewoon de broekspijpjes omhoog stropen, hakjes eronder. Echt te gek!


De One-Zs zijn te bestellen via de officiĆ«le webshop voor €139,95 (je betaald geen verzendkosten), maar sinds kort zijn ze in Nederland ook gewoon in een winkel te koop, namelijk in Bungalow 8 te Amsterdam. Misschien verklaren jullie me voor gek, maar ik kan jullie garanderen dat ik binnenkort rondloop met een One-Z. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb krijg je het er maar heel moeilijk uit namelijk. Ik draag gewoon wat ik leuk vind zonder me druk te maken over wat anderen er van zullen vinden, dat weten jullie ;-)  

Alleen, welke kleur zal ik doen, wat vinden jullie?
Until next time,
Serena Verbon