zondag 15 mei 2011

Ik ga scheiden...

Soms bevalt iets je zo goed, dat je het jaren achter elkaar draagt. Maar soms is het ook gewoon tijd voor een verandering, hoe klein die dan ook is. Zoals jullie weten ben ik onlangs van zwarte naar donkerbruine wenkbrauwen gegaan (klik hier). Een kleine verandering, maar toch maakt het veel verschil. En zoals jullie misschien ook weten, draag ik mijn haren zonder scheiding. Ik gooi het gewoon hoppa, allemaal naar achteren. Vorig jaar heb ik er zelfs nog een artikel over geschreven (klik hier). De laatste tijd valt mijn haar in een soort van middenscheiding, and believe it or not, I kinda like it!


De foto hierboven is net gemaakt, zo stapte ik uit bed. Mijn haren vallen de laatste tijd spontaan in een middenscheiding (misschien komt het door mijn laatste knipbeurt?) en normaal gesproken zou ik er alles aan doen om die scheiding weg te krijgen. Ik was er van overtuigd dat een middenscheiding mijn gezicht nog langer deed lijken, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Het enige is wel dat ik er voor moet zorgen dat er volume in mijn haren blijft zitten (maar dat is natuurlijk een piece of cake for me!) omdat ik geen fan ben van die sluike kapsels. 

Hieronder een foto van mijn kapsel zonder scheiding;


Een middenscheiding is maar een kleine aanpassing, maar toch geeft het een vrij groot verschil. Grappig zeg. Toch vind ik de geen-scheiding-look ook nog steeds erg mooi, dus ik denk dat ik mijn look voortaan gewoon wat zal afwisselen. Geen scheiding, wel een scheiding, schuine scheiding, of gewoon een keer mijn haren vast. Met lange haren kun je ontzettend veel, eigenlijk zonde dat ik het bijna altijd op dezelfde manier draag he?

Dragen jullie je losse haren met of zonder scheiding? En welke look vinden jullie mij het mooiste staan?

Until next time,
Serena Verbon