zondag 22 mei 2011

Heel Condoms: ik heb ze!


Van de week vertelde ik vol enthousiasme over Heel Condoms, trendy hoesjes die je over je naaldhak kunt schuiven om zo je pump een geheel nieuwe look te geven. Als dank voor mijn enthousiasme kreeg ik een paar thuisgestuurd, zilveren heels met donkerpaarse strikjes achter. Ik wil ze natuurlijk meteen aan  jullie laten zien en tegelijkertijd de Heel Condoms demonstreren.

De Heel Condoms zijn per 2 verpakt in een plastic hoesje die niet groter is dan mijn hand. Erg compact dus en inderdaad erg handig voor op reis. Het hoesje doet denken aan een comdoomverpakking, clever!
De Heel Condom schuif je eerst over de hak heen zoals hierboven, vervolgens schuif je het achterstuk over de achterkant van de pump zodat het elastiek dwars over de pump loopt. Het is de bedoeling dat het elastiek onder je voet terecht komt terwijl je de pump aantrekt, zodat de Heel Condom goed blijft zitten. Hier zie je niets van en ik moet zeggen, hier voelde ik ook niets van.
Deze Heel Condoms zijn vrij bescheiden vergeleken met andere modellen, maar daardoor des te makkelijker te combineren. Ik vond deze het mooiste staan bij zwarte pumps en het zilveren en donkerpaarse kleuraccent fleuren ze helemaal op. Leuk in combinatie met zilveren sieraden met Amethyst (donkerpaarse edelsteen) of andere accessoires of kleuraccenten in deze kleuren. Nu ik deze heb wil ik er meer bestellen! Ze zijn ontzettend handig en het staat echt helemaal te gek! Liefde voor de Condom Heels hier!

Wat vinden jullie van deze Condom Heels?

Until next time,
Serena Verbon