woensdag 25 mei 2011

Advertorial: Be a Daredevil!


Jarrrr! Oi'm a poirate! Libresse heeft iets gaafs ontwikkeld, namelijk the DareDevil game! Met deze game doe je dingen die je normaal gesproken nooit zo doen. Maar nu is het toegestaan om eens even lekker gek te doen (of om je grootste geheim te delen) en je kan er nog prijzen mee winnen ook! Laat zien dat je durft!


Ga nu naar de website en speel the DareDevil Game. Daag jezelf en je vriendinnen uit en win leuke prijzen zoals een jaarabonnement op Girlz!, prijzen van goSupermodel of een iPod Touch. Log in met je Hyves of Facebook-account en word een echte DareDevil.

Je kan zelf ook een dare starten en dat heb ik dan uiteraard ook gedaan. You know me! ;-) Ik heb een piraten dare gemaakt, je moet een foto van jezelf uploaden waarbij je kijkt met een piratenoog (eentje fijngeknepen en de ander juist heel groot) en een haak maakt van je vinger terwijl je met schorre stem roept: jarrrrrr! Helemaal in de trant van Pirates of the Caribbean dus. Als jullie je eigen foto uploaden zijn jullie heldin van de dag!

Meedoen dus (klik hier)!

Until next time,
Serena Verbon