maandag 4 april 2011

Win: Fotoshoot met je moeder via i-supermodel.nl!


Als jullie mijn site volgen dan hebben jullie vast wel het eindresultaat gezien van de Mother & Daughter fotoshoot via i-supermodel.nl en als het goed is hebben jullie een tijdje terug ook mijn allereerste boekreview gelezen van Opening Night door Yolande Schyns. In samenwerking met zowel i-supermodel als de schrijfster mag ik via mijn site een exclusieve fotoshoot weggeven voor jou en je moeder! Een superleuke ervaring en een mooie herinnering voor later. Over een maandje is het namelijk alweer moederdag en het zou te gek zijn om je moeder een fotoshoot kado te kunnen doen. Naast de fotoshoot mag ik echter nog meer leuke prijzen weggeven! Lees even verder om erachter te komen wat je moet doen...


Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie?
- Volg schrijfster Yolande Schyns via twitter of  facebook of allebei.
- Om vast in de mood te komen willen we graag een foto van je! Maak een originele, leuke, gekke, creatieve foto van jezelf met de cover van het boek Opening Night en mail die naar starpede@hotmail.com samen met je adresgegevens. Vermeldt er ook even bij of je het boek hebt aangeschaft of niet (dit is van belang voor de 3e prijs) en met wie je op de foto zou gaan.

Je hoeft het boek niet perse te kopen, leen het bij de bieb of maak snel een snapshot bij de boekhandel. Wil je het boek wel graag bestellen dan kan dat bijvoorbeeld via Bol.com en The Beauty Bakery. Het boek telt 211 pagina's en kost €14,95. Heb je meteen een leuk moederdag kado!

Wat kun je winnen?
De 1e prijs is een glamour fotoshoot t.w.v. zo'n €300 met je moeder (of vader, lieve tante, verzorger, lievelingszus, allerbeste vriendin) via i-supermodel.nl. De 2e prijs is een beautypakket t.w.v. €50 via The Beauty Bakery en maar liefst 10 winnaars kunnen hun boek Opening Night opsturen naar de schrijfster zodat zij deze kan signeren met een persoonlijke en originele boodschap. In totaal zullen er dus 12 prijzen worden weggegeven.

Je kan je foto insturen t/m maandag 18 april 2011 00:00 uur. Je hebt dus 2 weken de tijd! Daarna zal ik de winnaars zo snel mogelijk bekend maken via BeautyLab.nl en wie weet staan je moeder en jij volgende maand wel te glunderen bij jullie eigen prachtige glamour foto's! Ik zeg, succes iedereen!

Vergeet niet om deze post te liken via Bloglovin'!

Oh, en als je op zoek bent naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje, boek dan zeker een shoot via i-supermodel! Je kunt een catering inhuren en wat dacht je van een limousine die je vanaf thuis ophaalt? Je wordt helemaal in de watten gelegd. Superleuk voor een bruidje-to-be!

Until next time,
Serena Verbon