dinsdag 5 april 2011

Nieuwe Lay-Out! (again)


Alweer een nieuwe lay-out. Ze worden steeds strakker, die lay-outs van mij. Ik denk dat het komt omdat ik steeds weer nieuwe inspiratie opdoe en omdat mijn smaak nu eenmaal wat is veranderd in de loop der tijd. En daarmee bedoel ik dus dat ik een ouwe bok aan het worden ben, haha. Ik weet dat veel van jullie mijn lay-out eerst gezelliger vonden, maar mijn voorkeur gaat uit naar een rustige lay-out zodat mijn foto's en artikelen er extra uitspringen. Qua kleuren blijf ik bij het turkoois met hier en daar een knallend roze accentje. Het logo zal zo strak blijven, maar enigszins worden aangepast door een logo designer.


Verder heb ik geprobeerd mijn site wat gebruiksvriendelijker te maken. Jullie kunnen je nu bijvoorbeeld abonneren op BeautyLab.nl door je e-mailadres achter te laten in de daarvoor bestemde box in de rechterkolom. Jullie ontvangen dan alle updates voortaan gewoon in je inbox! Very handy.


Verder heb ik een nieuwe gadget geïnstalleerd, een facebook box! Je kunt mijn BeautyLab Fanpage op Facebook liken door simpelweg op het duimpje te klikken. Dus duimpje omhoog als je mij wil laten zien dat je fan bent!


Onderaan op de homepage heb ik nu een pagina nummering geplaatst. Ik probeer uit te vogelen hoe deze kan blijven staan als je op een artikel klikt, daar ben ik nog druk mee bezig! Het maakt het navigeren op mijn site in ieder geval een stukje makkelijker.


Onderaan elk artikel heb ik een aantal gerelateerde artikelen staan, berichten die dezelfde onderwerpen hebben of veel overeenkomstige woorden bevatten. Het aantal gerelateerde artikelen verschilt per artikel, maar ik vind het fijn dat ze nu tenminste ECHT gerelateerd zijn en dat ze wat kleiner zijn. Er kunnen er nu maximaal 6 naast elkaar staan.


Verder heb ik een een nieuwe button gemaakt voor Kittehs Cupcakes, de blog van mijn zusjes. Ze schrijven altijd met veel enthousiasme en doen erg hun best om origineel te blijven. Ze plaatsen iedere dag minstens 1 artikel en de onderwerpen lopen van fashion naar beauty naar een energie drank test. Ik ben erg trots op ze en ik hoop dat ze er veel nieuwe bezoekers bij krijgen via mij. Aan hun de taak om ze dan ook te houden, maar dat zit wel snor!


Als laatste wil ik jullie mijn nieuwe Bloglovin' button laten zien die ik zelf heb bedacht en in elkaar heb geshopt. Ik ben er best een beetje trots op! Gaan jullie me volgen? You promised, remember?


Oh sorry, bijna iets vergeten! Er is nog 1 dingetje anders en dat zijn de categorieën. Ik heb nu 10 categorieën staan, maar ik zal ze in de loop nog aanpassen omdat ik er 'win' en 'filmpjes' bij wil hebben. Ik moet elk artikel wat ik ooit heb geschreven afgaan (zo'n stuk of 1500) en de tags gaan aanpassen, zodat ze voortaan goed te vinden zijn als jullie op een categorie klikken. Veel werk, maar dat maakt de artikelen wel beter vindbaar voor jullie. Dus, dat is iets wat in de loop der tijd zal verbeteren.


Ik hoop dat jullie de verbeteringen en de nieuwe lay-out kunnen waarderen!

Until next time,
Serena Verbon