vrijdag 8 april 2011

Missen gezocht!


Eind vorig jaar heb ik meegedaan aan een Miss verkiezing, schopte ik het weliswaar tot de finale en werd ik nog gekroond tot Miss Charity ook! Het was een spannende maar leuke ervaring om zo'n verkiezing mee te maken van dichtbij en ik heb hele leuke meisjes leren kennen. Er wordt vaak neergekeken op Miss verkiezingen, maar er komt meer bij kijken dan lief lachen en wereldvrede. Het gaat om uitstraling, jezelf weten te presenteren en een goed charisma. Bezit jij deze kwaliteiten? Dan is Queen of the BeNeLux 2011 op zoek naar jou! En nee, je hoeft geen 1.80m te zijn met maat 32. Lees verder voor meer informatie.


Heb jij ambitie om gekroond te worden tot Queen of the BeNeLux 2011? Meld je dan nu aan via www.queenofthebenelux.com/aanmelden en wie weet wordt je uitgenodigd voor de castingdag. De castings worden gehouden op 17 april in Utrecht en op 1 mei in Zwolle. Ook Belgen zijn meer dan welkom, voor hun is er een castingdag op 8 mei (nadere locatie volgt).

Draag de mooiste haute couture jurken, krijg gratis knipbeurten bij een topkapper en ontvang goodies van beautymerken. Als Miss heb je vele leuke voordeeltjes, maar het is ook hard werken. De finaleweek in Center Parcs was niet alleen gezellig, er moest ook keihard getraind en gedanst worden. Catwalk trainingen, goed leren lopen op hoge hakken, de perfecte (en eeuwige) glimlach, leren poseren, allemaal dingen die ook in het dagelijks leven goed van pas komen.

Daarbij heb je als winnares van een Miss verkiezing altijd een streepje voor mocht je de stap willen maken naar radio of televisie. Denk aan Wilma Nanninga, Fabienne de Vries, Sonja Silva of Irene van der Laar. Het winnen van een Miss verkiezing is echt een goed opstapje naar een BNer status.

Queen of the BeNeLux is op zoek naar meisjes tussen de 16 en 27 jaar met een verzorgd uiterlijk en een killer uitstraling. Geef je op via deze link and make me proud!! :-) Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat het echt de moeite waard is, al is het maar om de ervaring en de leuke contacten. En niet zo onzeker, nooit geschoten is altijd mis! Ik hoop dat jullie je massaal aanmelden, don't be shy!

Until next time,
Serena Verbon