vrijdag 22 april 2011

Collistar Talasso Scrub free sample + 50% korting


Een lieve en oplettende bezoeker mailde me een tip over de Collistar Talasso scrub. Bij de DA kun je nu namelijk een gratis sample ophalen door bovenstaande bon in te leveren. Print hem uit en ren naar de DA! De actie loopt nog maar t/m 24 april. Als de scrub je bevalt, ren dan naar de Ici Paris XL. Want daar is deze heerlijke scrub de komende 2 weken in de aanbieding voor slechts de helft van de prijs! Klik hieronder voor meer info.


That's right folks, 50% korting op deze megapot van 700 gram. De prijs was bij velen van jullie een issue (begrijpelijk natuurlijk), maar nu betaal je dus slechts €24,58. Deze prijs is voor zo'n grote pot niet eens zo gek veel. Scrubs van The Body Shop bijvoorbeeld kosten zo'n €15 per 200 gram, dus reken maar uit.


De aanbieding staat niet op de site van Ici Paris XL, maar ik ben gisteren langs ons filiaal in Houten gelopen en het klopt. De verkoopster zei dat de aanbieding geldig is in week 17, 18 en 19.  Dat is dus vanaf nu en de komende 2 weken, wacht niet te lang!

Lees hier nogmaals mijn positieve review van de Collistar Talasso Scrub, die ook wel wordt gezien als de scrub der scrubs.

Until next time,
Serena Verbon