woensdag 23 maart 2011

Preview: Mother & Daughter fotoshoot


Gisteravond zijn mijn moeder en ik flink onderhanden genomen en in de watten gelegd bij i-supermodel.nl te Diemen. Onder het mom van moederdag wilden we graag samen op de foto. Bij i-supermodel kozen we voor de Glamour & Glitter fotoshoot, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen uit de thema's Hollywood, Pin-up, Superstar of Fantasy. Hierboven in de video kunnen jullie backstage beelden bekijken van de avond als preview. Ik ben ontzettend benieuwd naar de eindfoto's! Can't wait! Natuurlijk show ik ze zo snel mogelijk hier op BeautyLab zodra we ze binnen hebben. Enne, wil jij ook zo'n gave fotoshoot doen met je moeder? Binnenkort mag ik een Mother & Daughter(s) shoot weggeven, dus houd de site in de gaten!







Bekijk de site van i-supermodel voor meer informatie en prijzen en houd mijn site in de gaten als je kans wil maken op een Mother & Daughter(s) fotoshoot! Een tipje van de sluier, om kans te maken moet je op de foto met dit boek. Meer info volgt!

Als er iemand niet van op de foto gaan houdt is het mijn lieve moedertje wel. Sorry mam, maar 9 van de 10 keer sta je er minder leuk op dan in het echt, het lijkt wel alsof je verkrampt voor de camera. Het leuke aan deze shoot was dat er een catwalk training en een hoe-moet-ik-in-de-lens-kijk-cursus aan vooraf ging, zodat je je meer op je gemak voelt, los komt en een beetje weet wat je straks moet doen. Ik keek mee over de schouder van de fotografe en mama deed het super! Zo heb ik haar nog nooit gezien en dat was heel leuk om te zien. We hebben echt een hele leuke avond gehad samen en we houden er nog mooie foto's aan over ook! Het ultieme moederdag kado! 

Until next time,
Serena Verbon