donderdag 17 maart 2011

De Ultieme Grazianista


Als jullie me op Twitter volgen dan wisten jullie het al, want daar kondigde ik een tijdje terug aan dat ik een Grazia Insider ben geworden! Ik heb met trots de Grazia Insider button op mijn blog gezet, want ik hoor nu bij een cluppie jonge trendwatchers die de Grazia redactie zo nu en dan leuke tips influisteren...


Van de week kregen de Insiders de allereerste Grazia Challenge: Vind de ultieme Grazianista. Mijn fashionbloggende collega's vinden hun Grazianista aan de hand van wat ze draagt, maar ik als beautyblogger moest mijn Grazianista vinden aan de hand van haar make-up looks.

De ultieme Grazianista...daar vraag je me wat! Wat draagt ze voor nagellak? Welke kleur lipstick heeft ze op en hoe stylt ze haar haren? Er zijn 4 vrouwen die mij op beauty gebied ALTIJD weten te bekoren en dat zijn Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry en Kim Kardashian. Stuk voor stuk zijn het prachtvrouwen natuurlijk, maar uit de foto's die ik van ze zie in de Grazia kan ik de conclusie trekken dat ze allemaal heel erg gek zijn op de laatste beautytrends. Of beter nog: deze dames ZETTEN de trend.

 Ze nemen poses aan waardoor hun mooi gelakte nagels goed in beeld komen, ze worden gespot met My Little Pony lokken, gekleurde pruiken, knallende lippenstift, opvallende winged eyeliner en flawless, glowing skin. THEY STAND OUT! 

En dat is in mijn ogen de ultieme Grazianista; vrouwen die een eigen style hebben, beautytrends zetten en durven op te vallen door hun make-up en niet bang zijn om daarmee te experimenteren.

Welke celebs zijn volgens jullie echte trendsetters op beautygebied?


Until next time,
Serena Verbon