dinsdag 1 februari 2011

Video: London dag 3


In bovenstaande video vlog ik tijdens onze derde dag London, dat was op een zondag. Agnetha had helemaal uitgezocht hoe we naar de Westfield Mall konden reizen, en vanaf ons hotel waren we er eigenlijk zo. Gewoon de metro pakken, uitstappen bij halte 'White City' en vanaf daar slechts enkele minuten lopen. Ik raad jullie deze mall echt aan! Het is een prachtig overdekt winkelcentrum (met een zwaar Amerika gehalte) waar je alle leuke shops bij elkaar vindt. Als je niet veel tijd hebt om te shoppen is deze mall echt een must-go.


In de Westfield Mall kun je naast fashion shoppen (Top Shop, Hollister, Berschka, H&M, Lipsy, New Look, Oasis, River Island, Uniqlo, Zara, etc.) ook erg leuk beautyshoppen! Er zit hier een Inglot, MAC en een Make Up Store. Verder een Lush, The Body Shop, Boots, l'Occitane, en een Superdrug. De warenhuizen hebben ieder natuurlijk ook een apart fashion en beauty gedeelte die de moeite waard is.

In de mall kun je ook lekker snacken, lunchen en dineren. Ik zag een tapas bar die er gezellig uit zag, maar ik was meer fan van de pretzels van Mr. Pretzel. Deze pretzels worden de hele dag door vers gebakken (je ruikt het al van een afstand) en zijn lekker warm, zacht en brood-achtig. Je kan kiezen uit verschillende smaken maar sugar&cinnamon en salt zijn het lekkerste! Agnetha nam een Snog, dat is een bakje frozen yoghurt met een keuze aan verschillende toppings zoals vers fruit of chocolade flakes. Ook erg lekker!

Helemaal bovenaan in de mall is een bioscoop, leuk om een dagje shoppen mee af te sluiten. Zo zie je maar weer, je kan zo een hele dag in de Westfield mall vertoeven. Eerst shoppen, tussendoor lunchen, verder shoppen, dineren en naar de bioscoop. Echt perfect voor een lazy sunday!

Na het shoppen (op zondag sluiten de winkels om 18.00u) pakten we de metro terug naar China Town. Voor 8.50 pond konden we aanschuiven bij een Chinees buffet. We konden zo veel eten als we wilden! De groene thee kostte eenmalig 1.50 pond (free refills). Inclusief 1 pond fooi waren we hier uiteindelijk 11 pond per persoon kwijt. Wil je voordelig avondeten dan is China Town dus the place to be!

Morgen komt mijn tweede shoplog filmpje online en ook zullen de meiden en ik nog even leuke en handige tips op een rijtje zetten voor London (shop)trips. Enjoy the video!

Until next time,
Serena Verbon