zaterdag 19 februari 2011

New York, New York!


Yes, jullie lezen het goed. New York City, here I come again! Maar dit keer gewapend met mijn zusjes Tara en Larissa. Voor Larissa en ik wordt het alweer onze derde keer in NYC, maar Tara gaat deze bruisende stad voor het eerst van dichtbij zien. Als het goed is zijn we op dit moment net aangekomen op Schiphol en vertrekt ons vliegtuig over een paar uurtjes. Spannend! De komende dagen zullen wij (want ook mijn zusjes hebben een blog) jullie van een aantal updates voorzien vanuit The Big Apple. Now ain't that fun?


We vliegen vanaf Amsterdam richting Detroit (de geboorteplaats van Eminem, fyi) en vanuit daar vliegen we richting New York City. We landen op La Guardia en vanaf daar is het nog zo'n maximaal half uurtje rijden naar ons hotel. We komen daar rond etenstijd aan, plaatselijke tijd. In New York is het 6 uur eerder. We hebben er dan een flinke reistijd op zitten!


We hebben gekozen voor Fairfield Inn & Suites New York Manhattan/Times Square. Als je een beetje bekend bent met New York kun je op de kaart zien dat het hotel erg goed gelegen is. Als je je hotel uitloopt naar rechts, linksaf slaat op 8th avenue en rechtsaf slaat bij W 47th street zie je Times Square al liggen. Het is vanaf ons hotel (A) 12 minuten lopen naar Olive Garden (B).

Het dichtstbijzijnde metrostation is 4 minuten lopen. Vanaf daar kunnen we de metro pakken naar plekken die te ver zijn om te lopen (Greenwich, SoHo), of gewoon een leuke wandeltocht maken naar Central Park of Grand Central Station. Het hotel heeft een erg goede beoordeling van voorgaande gasten, gratis highspeed internet (heel belangrijk aangezien we ook zullen bloggen op locatie) en een gratis ontbijt service.

We zullen die avond waarschijnlijk meteen naar Times Square lopen om ergens te eten en omdat het Tara's eerste keer New York is willen Larissa en ik haar blinddoeken en haar eerste reactie op Times Square op film zetten. We weten alleen niet of we dit voor elkaar gaan krijgen nog...maar het zou wel vet zijn!


Voorpret is fun! Ik heb ons hotel al lang en breed gegooglemapped (is dat een woord?) en al bedacht wat ik allemaal ga kopen. Want jawel, shoppen zullen we. Ik wil graag nieuwe laarzen, schoenen en sneakers. Broeken, lange (oversized) sweaters en truien en een leuke sjaal. Natuurlijk scoor ik meteen wat nieuwe lingerie en homewear bij Victoria's Secret. Verder een aantal Stila Smudge sticks en een nieuwe Bobbi Brown creamy concealer. In de Sephora wil ik kijken naar de OPI Katy Perry- en Glee nagellak, Hello Kitty make-up, Amazing Grace van Philosophy en verder heeft Sephora altijd wel voordelige aanbieding-sets en het nieuwste van het nieuwste op beauty gebied, that's why I love Sephora! Een flinke wishlist dus, of mijn portemonnee dit gaat trekken is nog maar de vraag!

Ik zal proberen zo veel mogelijk te vloggen en vanuit NYC updates te plaatsen op mijn site. Een shoplog tussendoor moet ook wel kunnen en dat vinden jullie altijd wel leuk, geloof ik. Tara en Larissa zullen ook gaan vloggen. Zij zijn iets meer van de fashion en ik ben iets meer van de beauty, dus onze vlogs zullen niet al te veel overlap hebben en het is voor jullie denk ik wel leuk om beide sites in de gaten te houden.

Anyways, tot in New York City!

Als er nog tips zijn voor leuke restaurants, shops of bezienswaardigheden let me know in the comments! Ik probeer mijn zusjes over te halen om naar het Museum of Natural History te gaan en we willen ook een musical bezoeken (de laatste keer kwam het er steeds niet van). Als we terug zijn schrijven we uiteraard een verslag met onze eigen New York tips.

Until next time,
Serena Verbon