vrijdag 4 februari 2011

Bezoekers Tip: Gratis Wella Pro SeriesVan lezeres Linda kreeg ik een supergoede tip! In het Kruidvat foldertje vond ze namelijk de volgende aanbieding; Koop een shampoo of conditioner van de nieuwe Wella Pro Series lijn (€4,99 voor een grote fles van 500 ml) en ontvang het volledige aankoopbedrag retour op je bank- of girorekening!


Met andere woorden, free shampoo! Free conditioner! Het enige waar je goed op moet letten is dat je de bijbehorende flyer meeneemt (ik denk dat die of bij de kassa of bij het schap ligt). Vul je gegevens in op de flyer en doe het samen met de kassabon op de post. 

Het staat er niet heel duidelijk bij, maar omdat het hier om een shampoo OF conditioner gaat denk ik dat je maar 1 aankoopbedrag per klant (per huisadres of per rekeningnummer?) teruggestort krijgt. Deze actie is geldig als je je shampoo of conditioner vóór 27 februari hebt aangeschaft. De flyers kunnen tot 1 april worden ingestuurd.

Voor meer info over de nieuwe Wella Pro Series lijn kun je kijken op de website Wella Pro Series Academy, waar yours truly artikelen voor schrijft. Ik ben namelijk Wella Pro Series ambassadrice!

Anyhow, scoor snel je gratis Wella Pro Series shampoo of conditioner! Linda, dankjewel voor deze handige tip :)

Until next time,
Serena Verbon