woensdag 5 januari 2011

Win a trip for 2 to New York Fashion Week!


Kennen jullie de site Fashiolista.com nog? Een tijdje geleden schreef ik een artikel over deze handige site en nu organiseren ze de meest geweldige winactie E-VAR! Bekijk de bovenstaande video en lees snel verder voor meer details...


Over Fashiolista...


Fashiolista.com is een community waarvan je eerst lid moet worden om mode items te sharen en te loven. Sharen en loven? Leg eens uit! Ok. Nadat je je hebt geregistreerd (dit is gratis en duurt slechts 10 seconden, ik heb het getimed!) kun je browsen door alle mode items die te vinden zijn op de site. Als je iets ziet dat je bevalt kun je dit item loven, oftewel een hartje geven. Aan de hand van al jouw loved items kun je je eigen persoonlijke style creëren, ontwikkelen en showen aan de rest van de Fashiolista community.

Je kunt ook andere Fashiolista's volgen waarvan hun style jou aanspreekt, en andersom kun je ook gevolgd worden. Raak geïnspireerd en inspireer anderen! Aan de hand van de mensen die je volgt en de items die je loved krijg je wekelijks een stel fashion items voorgeschoteld die bij jouw style passen. Handy!

Ben je lekker aan het internet webshoppen en kom je een geweldig item tegen? Download de hartjes button zodat deze voortaan in je browserbalk verschijnt. Als je iets tegenkomt hoef je alleen maar op het hartje te klikken en dan wordt dat item aan je Fashiolista profiel gevoegd. 

Meer info vind je in mijn vorige artikel, klik hier.


Over de winactie...
Samen met je beste vriendin vlieg je naar New York City, waar je een weekend verblijft in een hotel in de wijk Manhattan. En niet zomaar een weekend, maar het weekend waarin New York Fashion Week plaatsvindt (14 t/m 16 februari) en jij mag aanwezig zijn bij een aantal shows en een party! Tijdens de shows ben je reporter voor Fashiolista en doe je live verslag via je social media netwerk (Twitter, Facebook of Hyves). Now ain't that fun!

Natuurlijk laat Fashiolista je niet in je ouwe kloffie naar de NYFW vertrekken dus win je ook nog eens een shopbudget t.w.v. $250 die je kunt besteden in de gaafste winkels van New York. Om je look af te maken en glamourous voor de dag te komen win je tevens een beauty pakket t.w.v. $100 (in samenwerking met BeautyLab.nl).

Meedoen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de voorwaarden. Alles wat je moet doen is jezelf registreren bij Fashiolista.com (dit is zo gedaan) en de New York Fashion Week winactie 'loven'. Ga direct naar de winactie (klik hier) en klik op [hartje - love it?]. Dat is alles! Je kunt meedoen t/m 28 januari 2011, 23:59 PM.

Meiden, echt meedoen! Dit is de kans die jullie niet mogen laten liggen! Ik hoop van harte dat er een BeautyLab lezeres wint, dat zou echt te gek zijn. Ik gun het jullie van harte dus good luck en toi toi toi. Laat hieronder even weten wat je van de winactie vindt en of je hebt meegedaan of niet. Are you excited?

Until next time,
Serena Verbon