zaterdag 29 januari 2011

Video: London dag 1


In bovenstaande video mijn allereerste vlog (ja, vloggen achter de webcam is toch een beetje nepvloggen, het wordt pas echt als je met de camera de straat op gaat!) tijdens ons eerste dagje in London. De reis, ons hotel en een beetje shoppen. 


Ik moet nog een beetje wennen aan het vloggen hoor. Ik heb de hele tijd het idee dat iedereen je aanstaart als je ineens tegen je fotocamera staat te praten en ook ben ik bang dat ik er later pas achterkom dat er een gek op de achtergrond heeft staan dansen, ofzo. Hahaha! Anyways, ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te genieten van onze eerste dag in London.

Morgen op de IMATS ga ik uiteraard weer vloggen en zoals beloofd komt er nog een video aan met de inhoud van mijn toilettas en een shopvlog! Vandaag heb ik alvast ingeslagen bij de Topshop (beauty), Boots, Superdrug en Primark.

Vanmiddag maak ik trouwens de winnaars bekend van The Beauty Black List! Ik heb een top 3 samengesteld en ik zal wat opvallende resultaten bespreken. Zijn jullie al benieuwd?

Until next time,
Serena Verbon