woensdag 19 januari 2011

Nieuwe Lay-Out!


'Wooo, waar ben ik?' denk je nu misschien. That's right folks, ik heb BeautyLab.nl een nieuw jasje aangemeten. De houten achtergrond staat best knus en gezellig, maar wordt binnenkort vervangen door een andere achtergrond. Eentje die meer 'beauty' uitstraalt. Ook is een vriend van me, Mus, bezig met het ontwerpen van een logo. Zodra het logo af is komt het bovenaan in de banner te staan.


Wat is er allemaal anders? Nou, eigenlijk niet zo heel erg veel. Voorheen had ik 3 kolommen, nu heb ik er 2. De smalle linkerkolom is verdwenen waardoor de middelste kolom verbreed kon worden. De hoofdkolom is nu lekker breed en ik kan er foto's kwijt van 560 px, wat een opluchting! Soms zat ik wat te browsen op fashionblogs en dan zag ik hun grote, mooie foto's en dan dacht ik 'dat wil ik ook!'. En nu heb ik dat dus ook. Niet alleen de foto's zullen hierdoor duidelijker overkomen, ook video's kun je nu beter bekijken. It's like they say; size does matter.

In de oude lay-out stonden er allemaal linkjes in de linkerkolom, die heb ik nu allemaal gehuisvest onder het kopje links, die bovenaan in de tabbladen te vinden is. In de tabbladen heb ik ook Twitter, Bloglovin' en YouTube gezet, voorheen waren dat losse knoppen in de zijbalk. Ik vind het een stuk overzichtelijker zo.

Wel even wennen he? De site is een stuk minder cute en speels, minder kleurrijk ook. Maar niet vergeten jongens, dit jaar word ik alweer 27, dus ik vond het tijd voor een strakkere lay-out die iets meer volwassenheid uitstraalt. En helaas staat volwassenheid gelijk aan saaiheid! ;-)

Voor de achtergrond heb ik iets leuks in gedachten! Ik wil een aantal beautyproducten en cosmetica fotograferen van bovenaf gezien, op een lichte achtergrond. En dan een beetje arty, zoals je wel eens ziet in magazines. Dus uitgesmeerde en stukgesneden lipsticks, potjes met losse oogschaduw waar wat poeder uit is gevallen, een lekkend nagellakflesje, etc. Het moet er allemaal een beetje uitzien alsof er net mee is gewerkt, een beetje rommelig, maar dan op een mooie manier. Snappen jullie een beetje wat ik bedoel?

Anyways, ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe lay-out vinden. Wat vinden jullie van de indeling? Pin je niet te veel vast op de achtergrond en de banner, want die gaan zo snel mogelijk vervangen worden!

Until next time,
Serena Verbon

ps. straks komen de winactie uitslagen online!