zondag 2 januari 2011

How-to: Sexy Corset Nails


Oeh la la! Deze eenvoudige nail art tutorial kan iedereen maken, zo simpel is het. Leuk als je naar de film 'Burlesque' gaat, of als je gaat stappen, of een kopje thee gaat drinken bij je oma. Ook handig als de nagellak die je nu draagt aan de zijkanten chipt of slijt, in plaats van alles eraf halen kan je er ook gewoon wat nieuws overheen lakken. Kijken jullie mee?


 Inspiratie:

Wat heb ik gebruikt:
Star Gazer 323, Etos Long Lasting nailpolish in wit en Ados nail art striper in zwart. De Ados striper komt van Mardy Makeup Shop.

Let's Start!
Lak je nagels met een bascoat en een dekkende kleur nagellak naar keuze, het liefst een kleur die mooi afsteekt tegen zwart.

Lak de zijkanten van je nagel met een brede band zwart. Ik deed dit gewoon met de striper, aangezien mijn pinknagel nogal klein is, zo kun je het meest precies werken.

Dit vond ik zelf erg moeilijk, de 2 zwarte banden verbinden door een strakke streep langs je nagelriem te plaatsen zoals hierboven. Het is moeilijk om niet op je nagelriem zelf te lakken, maar oefening baart kunst en achteraf kun je nog altijd corrigeren met een wattenstaafje gedoopt in nagellak remover.

Breng wat witte nagellak aan op een stukje aluminiumfolie of een oude cd en doop daar een dotting pen in. Heb je die niet, dan werkt de achterkant van een bobbypin (zo'n haarschuifje) ook prima. Zet stipjes op de zwarte banden. Zet de stipjes niet te dicht op elkaar. Als je langere nagels hebt (of je duimnagel bijvoorbeeld) plaats dan meer stipjes.

Connect the dots! Zorg er voor dat je je striper goed afveegt voordat je lijntjes gaat zetten, want de lijntjes moeten vrij fijn zijn voor het mooiste resultaat.

And again, connect the dots, maar nu begin je rechts bovenaan. Finito!

Eindresultaat:Varier gerust met andere kleuren of structuren (op YouTube zag ik dat iemand er een kant-patroontje op had gestempeld met een Konad stamp) en have fun! Succes!

Until next time,
Serena Verbon