zondag 2 januari 2011

video: Smokey Eyes met zwart en zilver


Mijn Oud & Nieuw look bestond uit een eenvoudige smokey eye met zwart en metallic zilver, omdat dit mooi bij mijn outfit combineerde. In bovenstaande video laat ik zie hoe je deze look creĆ«ert. Het is super makkelijk en heel snel gedaan! Deze smokey eyes zijn net iets feestelijker door de metallic zilveren accenten en het diepe zwart. Tevens een goede Party look! Klik hieronder voor meer foto's en detailfoto's.


Gebruik het meest vette zwarte oogpotlood die je hebt, hoe vetter hoe beter je kunt 'smudgen'. Omdat je de potlood uitveegt en eyeshadowbase gebruikt, hoef je niet bang te zijn dat het zal uitlopen of vlekken. De zilveren eyeshadow pencil is van Ados en afkomstig uit de webshop Mardy Makeup Shop. Het oogpotlood en eyeshadow pencil dienen als basis voor de poeder oogschaduw. De combinatie van het ietwat 'vettige' potlood met het poeder zorgt voor een extra intense kleur.

De zilveren oogschaduw heet Drama, Baby! en is afkomstig uit de Catrice Glamourama collectie. Deze collectie is limited, dus waarschijnlijk is exact deze kleur niet meer te koop, maar er zijn genoeg andere budgetmerken die een mooie metallic zilveren oogschaduw in hun assortiment hebben. Je kunt in principe iedere zwarte oogschaduw nemen die je hebt, mat of shimmery. Zelf gebruikte ik het zwarte gedeelte van Carbon Frost afkomstig uit de Maybelline Eyestudio Color Cosmos collectie. Deze zwarte kleur heeft namelijk mooie zilveren shimmers die ik goed bij deze look vond passen.

Werk de look verder af met je favoriete mascara, lipgloss en blush en voila! Ready to parteh!


Until next time,
Serena Verbon