vrijdag 31 december 2010

WIN! Zalando BeautyBon t.w.v. €50


De online webshop Zalando is jullie vast niet ontgaan. Ik schreef er een aantal keren eerder over hier op mijn blog en was voornamelijk zeer enthousiast over hun beauty sectie. Zalando verkoopt namelijk vrij exclusieve merken die niet overal te koop zijn! Merken als Burt's Bees, Jelly Pong Pong, Butter London, Tokyo Milk, Uslu Airlines, Yes to Carrots/Yes to Tomatoes. Ze verkopen zelfs lakjes van Pieces! Kortom, een webshop om hebberig van te worden. Lees daarom snel verder hoe jij kans maakt op een Zalando BeautyBon t.w.v. €50*.


Zalando heeft sinds kort een twitteraccount - ZalandoNL. Het enige wat je moet doen is ZalandoNL followen met je eigen Twitter account en het volgende twitteren;

RT & Follow @ZalandoNL en win een BeautyBon t.w.v. €50 via http://www.BeautyLab.nl 

That's it. Piece of Cake. Anyone can do it! Zalando's twitteraccount heeft op het moment van schrijven 414 followers, ik hoop dat we daar toch minimaal 750 van kunnen maken met jullie hulp!

Laat bij de comments hieronder even weten dat je meedoet en vertel me dan meteen welk beauty item je uit de Zalando webshop MOET hebben. Dit is niet perse nodig om te winnen (follow & RT is voldoende), maar ik vind het gewoon leuk om te weten. Zelf zou ik alle Pieces lakjes wel willen hebben, vooral de kleurtjes die ik hierboven in de collage heb gezet, supermooi!

De winactie sluit over precies een week, dus op 7 januari 2011 om 00.00u. De winnaar zal gekozen worden door loting, dus iedereen maakt evenveel kans. Ik maak de winnaar bekend via Twitter. Helaas kunnen de mensen zonder Twitter niet meedoen aan deze winactie, maar ik zet snel weer een nieuwe winactie online waaraan iedereen mee kan doen.

* Zalando geeft niet zo zeer een bon maar een kortingscode weg t.w.v. €50 bij minimale besteding van €1 in hun shop. Als je dus een bestelling plaatst van minimaal €51 mag je de code inwisselen en ontvang je de korting van €50. Het klinkt een beetje vaag, maar anders wordt het administratief-technisch gezien heel lastig voor Zalando. En ach, die ene euro terwijl je €50 korting krijgt nemen we dan maar voor lief ;-)

Good luck everybody!

Until next time,
Serena Verbon