donderdag 16 december 2010

WIN! 3 x Internet Godinnen

In een vorig artikel liet ik jullie kennis maken met het handige boek Internet Godinnen, een handleiding gericht op vrouwen met de droom een succesvolle webshop te runnen. Het leuke is dat er in dit boek ook een aantal quotes van mij zijn opgenomen! Van de schrijfster Suzan Eikelenstam mocht ik maar liefst 3 exemplaren verloten aan mijn lezeressen. Lees hieronder hoe je mee kunt doen met deze winactie.


  • Laat een comment achter waarin jij kort verteld waarom je dit boek wil winnen. Bijvoorbeeld 'Ik wil dit boek winnen omdat mijn zusje een webshop wil starten en ik wil haar graag Internet Godinnen kado doen voor kerst' of 'ik wil dit boek winnen omdat ik er misschien nog wat tips uit kan halen voor mijn bestaande webshop, zodat ik nog even kan knallen voor kerst'. Ik hoef geen lange pleidooien te lezen! Gewoon kort en beknopt.

  • Indien je Twitter hebt, laat de volgende tweet achter : Maak kans op het boek Internet Godinnen via http://www.BeautyLab.nl - doe ook mee! RT

  • De winactie sluit al over 2 dagen op vrijdagavond 17 december 2010 om 00:00u. Hierna worden de winnaars zo snel mogelijk bekend gemaakt via de site, zodat de boeken hopelijk nog op tijd (voor de Kerst) verstuurd kunnen worden!

  • Ik zal 1 boek verloten onder de Twitteraars en 2 boeken verloten onder de comments. Het is niet mogelijk om zowel een boek via Twitter als een boek via de comments te winnen.

Succes meiden! Kijk ook even op de website van het boek InternetGodinnen.nl voor meer informatie.

Stay tuned voor nog meer winacties! Ik heb nog een Grey's Anatomy dvd te verloten, een pakket van The Beauty Bakery en diverse sieraden, allemaal leuke prijzen die jullie niet willen missen!

Until next time,
Serena Verbon