zaterdag 11 december 2010

Uitslag Winactie: Heb jij €100 shoptegoed gewonnen?


OMG! OMG! €100 shoptegoed is natuurlijk de droom van elk meisje! Met de vorige winactie maakte je kans om dit bedrag vrij te besteden in de webshop van Sans-Online. Momenteel hebben ze geselecteerde kledingstuken afgeprijsd met 40% korting, dus grote kans dat jij een geheel nieuwe outfit kan shoppen van dit bedrag! Sans verkoopt o.a kleding van Only, Vero Moda en Vila. Klik snel verder om te zien of jij de lucky lezeres bent!


Ik vroeg jullie om een comment te plaatsen met het kledingstuk die jullie METEEN in je winkelmandje zouden stoppen als jullie de €100 shoptegoed zouden winnen. Er zijn erg veel comments binnengekomen, bijna 300 stuks, dus ten eerste wil ik jullie bedanken voor het enthousiasme! Superleuk om een winactie te organiseren waar zo veel animo voor is :-)

De winnende comment is;

Het was liefde op het eerste gezicht! De Clockwork blazer van VILA! Wat is die móóói! Ik werk zelf bij de VILA in Groningen, maar de Clockwork blazer hebben wij nooit verkocht.. Slijmen en smeken bij mijn baas, maar helaas (ja, de Sinterklaasstemming zit er nog in). En nu verkopen ze hem bij Sans! Oh my god... Hij kost wel 150 euro, wat ik niet heb, maar met een beetje hulp (met de 100 euro shoptegoed)  gaat dat helemaal lukken. Liefs, Stanzi.

Stanzi, gefeliciteerd! Kun je contact opnemen met me via starpede@hotmail.com? Dan regel ik die €100 shoptegoed voor je. Enne, alvast veel plezier met je beloved Clockwork Blazer van Vila ;-)

Niet gewonnen? Sans is de beroerdste niet en vertelde me dan iedereen die via mijn site een bestelling plaatst bij Sans-Online 10% korting krijgt met de kortingscode BEAUTYLAB bij uitchecken! Toch nog wat voordeel!

De volgende winactie gaat vanavond van start. Ik mag 3 exemplaren van het boek Internet Godinnen weggeven aan mijn bezoekers. Als je graag kans wil maken op zo'n boek, waarin een stappenplan staat omschreven om een goedlopende webshop op te zetten, houd mijn site dan in de gaten en doe zeker mee!

Until next time,
Serena Verbon