zaterdag 11 december 2010

Tokidoki Look


Vorige week liet ik jullie close-ups en swatches zien van de Tokidoki Chromatico palettes die ik scoorde bij de Sephora in Utrecht. Jullie waren het meest benieuwd naar een look met het Mozzarella palette, dus bij deze! Klik verder voor foto's van een eye of the day.


Linksboven zie je Latte (felblauw/turkoois). Rechtsboven zie je Skull Donut, een creamy highlighter. Linksonder zie je Mozzarella (donkere koffiebruine kleur) en rechtsonder zie je Riposino (bronze/goud).

v.l.n.r.: Riposino, Mozzarella, Skull Donut en Latte.

Riposino over mijn bewegend ooglid, Mozzarella in de crease, Skull Donut als highligter op wenkbrauwbot / binnenkant oog en Latte als kleuraccent onder mijn ogen.

Met de Tokidoki Perfetto eyeliners trok ik zowel onder als boven een lijntje. Ik gebruikte de blauwe kleur, Arlecchino. Tussen de twee lijnen gebruikte ik de witte, Random Love.


De look maakte ik verder af met zwart oogpotlood en zwarte mascara.

Ik baal er van dat ik niet zulke duidelijke foto's kan maken van make-up looks en close-ups! In het echt zijn de kleuren namelijk veel gepigmenteerder en zag het er een stuk mooier uit. In de video '50 Things' draag ik deze Tokidoki look, dan kun je zien hoe het er 'bewegend' en 'in het echt' uitzag.

Ik heb trouwens voor het eerst een soort van sparkle in mijn oog op deze foto's! Ik zag namelijk America's Next Top Model op tv waar Tyra de modellen leert te smizen. Ik heb het hier ook geprobeerd. Did it actually work??


Until next time,
Serena Verbon