zondag 7 november 2010

Video: Kadootjes uitpakken!


Op de Halloween VIP Party vorige week kreeg ik spontaan kadootjes! Helemaal niet verwacht, dus het was echt een verrassing voor me. Ik kon wel huilen, zo lief vond ik het! Op een gegeven moment stond er echt een rijtje meiden voor mijn neus zodat ze om de beurt kadootjes konden geven, hihi. 


De kadootjes werden in het begin gegeven toen ik nog niet alle namen en gezichten met elkaar had verbonden en het was ook een beetje hectisch en spannend voor me, dus please forgive me als ik niet meer weet wat ik van wie heb gekregen. En laat gerust in de comments achter als ik iets fout heb gezegd of als je even wil aangeven 'Hee, dat heb je van mij joh, dombo!'.

Ik bedenk me ineens dat ik de leuke grote ring van Elly (PrettyHappy) ben vergeten te showen. Dat is omdat ik de ring al in gebruik had genomen en hij tussen mijn andere ringen ligt. Sorry Elly! :-( Maar misschien had je hem al gespot in de Maybelline Color Cosmos video ;-)

Overigens, voel je vooral niet schuldig als je niets hebt gegeven hoor! Dat was namelijk ook helemaal niet de bedoeling, de VIP Party stond helemaal in het teken van jullie, mijn bezoekers, en ik verwachtte alleen maar dat jullie op zouden komen dagen. Dat iedereen was gekomen is voor mij het grootste geschenk. Alle smsjes en mailtjes achteraf ook, zo ontzettend lief! Dan maakt mijn hart echt een sprongetje!

Ik heb iets vernomen over een get-together met dezelfde groep: ik ben in! Ik zal aankomende week alle mailtjes beantwoorden en dan prikken we een datum, leuk initiatief meiden!

Wat vinden jullie van mijn kadootjes? Ik ben er ontzettend blij mee! Ze zijn allemaal ook echt speciaal uitgezocht voor mij en dat maakt het zo bijzonder voor me. Jullie weten als trouwe bezoekers uiteraard helemaal wat ik leuk vind, Hello Kitty, Tokidoki, chocolates, grote ringen, beautyspul en gezellige waxinelichthoudertjes voor in huis, wat dat betreft is het wel makkelijk om een kado uit te zoeken voor me aangezien ik altijd zo'n open boek ben via de site :-)

Meiden, bedankt! En tot snel!

Until next time,
Serena Verbon