zaterdag 20 november 2010

SoyScents - we're back!


Kennen jullie ze nog? SoyScents van The Secret Garden, heerlijke geuroliën versmolten met ecologische sojawas. Inmiddels hebben we de digitale deuren van onze webshop The Secret Garden gesloten, maar de SoyScents zijn back & improved! Nu te koop via de webshop van mijn moeder PearlMania.nl.


Wat zijn SoyScents? SoyScents is de naam die wij gebruiken voor deze taartjes, gemaakt van ecologische sojawas en rijk geparfumeerd met heerlijke geuroliën. Als ze smelten komt het parfum vrij en zal het de kamer vullen met een subtiele geur van bijvoorbeeld versgebakken koekjes, een frisse was of de geur van je favoriete designers parfum.


SoyScents dien je te smelten in een oliebrandertje. In plaats van water met druppeltjes olie leg je de SoyScent in het kommetje, vlammetje eronder en afwachten maar. De SoyScents wegen minimaal 15 gram en passen in de meeste gevallen in zijn geheel in een oliebrander, je hoeft ze dus niet in stukken te snijden. Ze geven minstens 6 tot 8 uur geur af, maar vaak horen we dat ze veel langer blijven geuren.
SoyScents worden per stuk gemaakt, gedecoreerd en zorgvuldig met de hand verpakt. De gekleurde SoyScents gaan vanwege het visuele aspect in cellofaan en de ongekleurde in aluminiumfolie. Ze worden afzonderlijk verpakt om te voorkomen dat de geuren gaan mengen. Vanaf 4 stuks worden de SoyScents ook nog in een feestelijk organzazakje verpakt. Leuk om te krijgen en leuk om te geven!


SoyScents kosten per stuk tussen de €0,75 en €0,90. Ze zorgen voor een heerlijke geur in huis waarmee je een sfeer kunt scheppen. Zo kan ik jullie voor deze koude, winterse dagen de geuren Twigs&Berries, Sweet Juniper en Fireside aanraden. Mijn moeder maakt steeds maar 12 stuks per geur en ze lopen hard, koop er dus snel een paar voordat ze op zijn! 

Via PearlMania.nl verkoopt mijn moeder overigens ook 100% pure Sheabutter en African Black Soap.

Until next time,
Serena Verbon