donderdag 11 november 2010

Review: MischaRocks Moisturising Haircare


De creative minds achter MixtBaby zijn achter de schermen altijd bezig met nieuwe ideeën en concepten, maar wat vooral belangrijk gevonden wordt is uiteraard mooi en gezond haar. Tijdens hun zoektocht naar 's werelds allerbeste haarproducten en -ingrediënten is het idee ontstaan om zelf een eigen haarlijn op te zetten. MischaRocks werd geboren. Benieuwd naar mijn ervaringen met dit nieuwe haircare merk  van Nederlandse bodem? Read on!

Vorige maand bezocht ik de MixtBaby salon waar ik een knipbeurt kreeg en werd behandeld met MischaRocks producten. Op de foto's is het misschien niet zo duidelijk te zien, maar mijn haren waren echt supersoft, supershiny, superglad en zonder droge punten. Gelukkig kreeg ik nog een fijne goodiebag mee van ze met allerlei MischaRocks producten die ik thuis verder uit kon testen. Ik zal het maar vast verklappen, MischaRocks rockt hard!
MischaRocks producten uit goodiebag

Omdat mijn haarpunten zo droog zijn raadde Tarheel me de moisturizing Moi Hy lijn aan. Deze lijn wordt aangeraden voor normaal tot zeer droog en krullend haar. Deze lijn hersteld het vochtbalans in je uitgedroogde lokken en maakt stug haar weer heerlijk soepel en glad. 

Na slechts enkele wasbeurten met zowel de shampoo als de conditioner lijken mijn haren wel van een ander persoon. Het valt soepeltjes om mijn hoofd heen, voelt zijdezacht en glad aan, en waar ik nog het meeste blij mee ben zijn de verzorgde haarpunten. Met andere producten bleven mijn droge punten eigenlijk altijd nog droog en stug. Soms borstelde ik mijn haren en dan piepten die puntjes zo sneu onder de rest van mijn haren vandaan. Anyways, met deze producten van MischaRocks skip ik zelfs mijn Biosilk haarserum. I'm just sayin'.


Over de geur ben ik heel enthousiast! Als ik mijn ogen dicht doe ruik ik de geur van verse kokosnoten, de zoete geur van exotische bloemen in bloei en volgens mij ook een vleugje vanille. Heerlijk, I love it! Alsof je in een spa op Bali ligt waar ze je haren behandelen met een of andere verse kokosmelk treatment. Tijdens het douchen kan het niet anders dan dat er beelden van parelwitte stranden en palmbomen door je hoofd heen schieten.


De structuur van de shampoo is zoals je misschien wel gewend bent, parelmoer wit en niet te dik en niet te dun. Met slechts een beetje shampoo schuim je je hele haar op. Ik laat het de aangeraden 2 minuten inwerken voor een intensievere werking. Na het uitspoelen vervolg ik mijn was ritueel met de conditioner. De structuur is lekker dik, zoals een pasta, en verdeeld heel goed over mijn haren. Ook de conditioner laat ik 5 minuten intrekken voor het optimale effect. Als je goed kijkt zitten er kleine donkere spikkeltjes in. Dat zijn volgens mij gemalen vanille stokjes. 

De Moisture treatment van MischaRocks is niet 100% natuurlijk aangezien ik op de ingrediëntenlijst een aantal synthetische stoffen zie staan (die je eigenlijk in alle shampoo's en conditioners wel vindt). MischaRocks onderscheidt zich echter door de vele toevoegingen aan hun producten zoals fruit-, planten- en bloemen extracten die bekend staan om hun verzorgende en voedende werking. En de overheerlijke geur natuurlijk!


Anyways, ik ben zeer tevreden en blij verrast met deze producten. Het is altijd maar even afwachten met nieuwe merken, maar ik ben alvast fan! Op de website van MischaRocks zijn al hun producten nu ook te koop. De site is ietwat vaag (maar artistiek, dus dan mag het) moet ik toegeven. Klik onderaan in de balk helemaal naar rechts tot je niet verder kunt en je dit in beeld ziet:

Als je een product wil aanschaffen klik je op het kruisje rechtsonder en volg je de instructies op het scherm. Betalen gaat via iDeal en voor zover ik zag worden er geen verzendkosten gerekend. Op de site kan je je verder laten informeren over de gehele MischaRocks lijn. 

Binnenkort komen er leuke winacties aan met MischaRocks producten! Maar als je hun producten alvast in huis wil halen bestel ze dan via hun webshop. Ze hebben trouwens naast een haircare lijn ook een body lijn ontwikkeld die ik binnenkort voor jullie zal reviewen. Ik ben heel benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon