maandag 22 november 2010

Nail Art How-to: Happy Pinguin!


Alweer een tijdje geleden spotte ik deze olijke pinguins op de nagels van een meisje ergens op een forum. Sorry dat ik vergeten ben waar en van wie, ik had je graag credits gegeven! Hieronder laat ik stap voor stap zien hoe je deze geinige beestjes op je nagels krijgt, believe me, het is hartstikke makkelijk! 


Wat heb je nodig?
Lak je nagels met een enkele laag basislak en een dekkende laag witte nagellak. Ik moet zeggen dat witte nagellak echt dik en stroperig lakt! Ik maak hierdoor strepen en lak minder mooi dan normaal. Als jullie een goede witte nagellak kunnen aanraden, let me know bij de comments!

We beginnen met het lijfje van de pinguins. Teken hiervoor het figuurtje zoals hierboven met een zwarte striper. De lijnen mogen wat aangedikt zijn.

Nu de vleugeltjes! Hiervoor zet je simpelweg 2 streepjes schuin omhoog, vanaf het lijfje. Je kunt spelen met de vleugeltjes. Je kunt er ook 1 naar binnen laten slaan, of beide, of laat de vleugeltjes in plaats van omhoog naar beneden zakken. Mijn pinguins zijn happy dus vandaar dat de vleugeltjes blij de lucht in gaan!

Teken met de striper plukjes haar (cute!) en 2 oogjes met het naaldje of met een dotting tool of sateprikker.

Plaats met een dottingtool of sateprikker een stipje oranje nagellak. Trek de stip in het midden iets omlaag zodat er een driehoekje ontstaat. Dit is het snaveltje. Tadaa! Je happy pinguin is klaar!


Succes!

Until next  time,
Serena Verbon