vrijdag 19 november 2010

The Body Shop Winter Trend 2010



The Body Shop brengt ieder jaar een limited edition make-up collectie uit. Dit jaar staat helemaal in het kader van glitter en glamour. Nieuw dit jaar is the sparkler, een nostalgische verstuiver waarmee je fijne glittertjes op je huid en haar kunt sprayen. OMG! Een nostalgische glitterspray? Mine!





De Wintertrend 2010 collectie bestaat uit 2 limited edition paletes genaamd 01- Twilight en 02- Midnight. De collectie bevat verder eyeliners, lipglossjes, nagellakjes en potjes met losse glitter en dan is er natuurlijk The Sparkler! De kleuren zijn feestelijk en glamourous. Donkere, paarse, roze, grijze en zwarte kleuren staan centraal in deze collectie. Dit zijn echt de kleuren waar ik van houd en dan ook nog eens met glitter! I love glitter!

01- Twilight is een prachtig palette bestaande uit 4 kleuren oogschaduw en een glinsterende highlighter. Met de donkerpaarse en nude tinten kun je echt alle kanten op, van een glam smokey eye tot een subtiele nude look.




02- Midnight is ook al zo'n mooi en divers palette waarbij de kleuren oogschaduw iets meer tegen elkaar afsteken. Zwart, goud/bronze, lila/roze en zilvergrijs zijn kleuren waarmee je een hele feestelijke look kunt creëren, maar net zo goed een alledaagse look voor naar het werk.

Ik heb geen palette gekocht uit deze Wintertrend collectie omdat ik soortgelijke kleuren oogschaduw al heb. Had ik dat niet, dan waren ze zeker allebei aan mijn stash toegevoegd. De palettes kosten per stuk €24. In de winkel heb ik ze geswatched en er komt zo veel pigment van af, amazing! De kleuren zijn super en uit ervaring weet ik dat de oogschaduw van the Body Shop dik in orde is. Als je nog op zoek bent naar een mooi palette loop dan zeker even TBS binnen om een kijkje te nemen, echt de moeite waard!





De glitter eyeliner in zilver is nice, maar helaas niet al te verrassend in een kerst collectie. Ik heb er zelf nog eentje van de Hema en van Eyeko.









De gloss is very pretty! De applicator heeft een handige vorm, met het puntje kan ik heel nauwkeurig gloss aanbrengen, en door het holletje in de applicator komt er precies genoeg gloss vanaf om met 1 keer dippen klaar te zijn. Nice! De kleur is babyrose en bevat EXTREME veel sparkles! Ik hou van sparkly! Ik vind de gloss echt heel erg mooi en het geeft mijn gezicht meteen een boost als ik het opdoe. Het is een heel fris kleurtje en de glitters geven er een bijzonder mooie shine aan. 







De Winter Trend collection bevat 2 kleuren stardust, losse cosmetische glitters in een potje. De kleur Pink is prachtig donker oudroze. Het is cosmetische glitter, dus speciaal bedoeld als make-up en niet om je kerstkaarten mee op te fleuren! De glitter zou prachtig staan bij een glam look!




 


Oeh, The Sparkler! Een chique glazen fles met een nostalgische verstuiver. How cool is this? The Sparkler bevat fijn - naar Cherry Blossom ruikend - glitterpoeder die hele subtiele shimmers verstuift over je decolleté, haren of gezicht. Het is zo mooi! Het is net sterrenstof als je het zo aan het opsprayen bent. Het maakt je look toch net even af, net dat tikkie glitter en glamour. Het is geen kinderachtige glitter (zoals bijvoorbeeld glittergel), maar echt hele subtiele shimmer. De shimmers zijn overigens voornamelijk zilver en reflecteren alle kleuren van de regenboog. The Sparkler kost €20. 

Ik heb zulke shimmering sprays ook gezien bij Tarina Tarantino (in de Sephora in Miami) en bij Guerlain, maar dan voor het dubbele van de prijs. Ik wilde die toen al heel graag hebben, daarom ben ik meteen naar de winkel gerend voor The Sparkler omdat ik bang was dat hij uitverkocht zou zijn! Dat was ook het geval bij het filiaal in Utrecht, maar de dag erna kocht ik hem alsnog bij The Body Shop in Houten. Pfieuw!

Wat vinden jullie van de Winter Trend Collectie 2010 van The Body Shop? Al producten op het oog die jullie willen hebben?

Until next time,
Serena Verbon