maandag 1 november 2010

Advertorial: Slimcell™ verminderd cellulite en verbetert het silhouet


De advertentie van dit product is jullie vast niet ontgaan, hij was regelmatig rechtsbovenin te zien op mijn site. En nu kan ik jullie er eindelijk eens wat meer over vertellen! Slimcell ™ is een nieuw en innovatief anti-cellulite en contourverbeterend verzorgingsproduct, bedacht en gecreëerd in New York. Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is iets waar 9 op de 10 vrouwen last van heeft. Duw je bovenbenen maar eens bij elkaar. Zie je allemaal deukjes, hobbels en bobbels? Gefeliciteerd, join the cellulitis club!


Helaas zijn er heel veel huidproblemen die ons lichaam kunnen ontsieren. Ik heb het wel eens met jullie over striae en lichaams (rug) acne gehad, maar nog niet over cellulitis. Heel veel vrouwen krijgen helaas vroeg of laat te maken met cellulitis. Het liefste hebben we natuurlijk een glad strak huidje maar jammer genoeg is dat niet voor iedereen weggelegd. Toch bestaan er veel verzorgingsproducten, waar Slimcell ™er een van is, die beloven cellulitis te helpen verminderen.

Want, het enige positieve aan cellulitis is dat je er wat aan kan doen! Wat is cellulitis nu precies?  Cellulite is een bindweefselaandoening te herkennen aan hobbels en bobbels in je huid. Inwendig is er sprake van een ophoping van vetweefsel dat druk uitoefent op de huid waardoor circulatiestoornissen ontstaan. De huid wordt koud en minder elastisch wat resulteerd in die welbekende deuken.Het maakt niet uit of je maatje XS of XL hebt, iedereen kan cellulitis krijgen. Met je gewicht heeft het dus weinig te maken. Waar het wel mee te maken kan hebben zijn je hormonen, genen en leefstijl. Onder je huid ligt een vetlaag. Deze laag werkt als een beschermende laag, het houdt je lichaam op de juiste temperatuur en dient als energie opslagplaats om je organen voldoende voeding te geven. De dikte van deze laag verschilt per lichaamsdeel. Zo is het vet op de dijen heel gevoelig voor het vrouwelijke hormoon oestrogeen - oh, dat verklaard het een en ander. Wisselingen in de hormoonhuishouding, bijvoorbeeld veranderingen met de anticonceptiepil, een zwangerschap of dieet, kunnen de afmetingen van de vetcellen beïnvloeden. 

Het bindweefsel ligt tussen de huid en het vetweefsel in. Dit heeft de natuur zo bedacht omdat vrouwen tijdens een zwangerschap hun vetcellen moeten kunnen vullen met nog meer vet, onze huid moet heel flexibel zijn. De vetcellen kunnen makkelijk groeien en inkrimpen en het bindweefsel rekt gewoon mee. Als de vetcellen vergroten drukken ze door het bindweefsel heen met als gevolg bultjes en kuilen aan de buitenkan van je huid. Voila, cellulitis is born!

Nu je weet wat cellulite precies is, is het makkelijker te begrijpen hoe anti-cellulite producten hun werk doen. Slimcell ™ bevat de hoogwerkzame stoffen cafeïne uit koffiebonen en theobromine uit cacoabonen. Deze stoffen stimuleren de vetafbraak in vetcellen. In de schil van de koffiebonen zitten ook hoge doseringen flavonoïden en magnesium die stimuleert dat de stofwisseling in en tussen de cellen verbeterd wordt. De huid krijgt hierdoor een mooiere kleur, een egalere structuur en zal zachter aanvoelen. En als klap op de vuurpijl zorgt de verbeterde stofwisseling er ook nog voor dat de lichaamscontouren worden verfijnd.

Slimcell ™ is een ultralichte, subtiel geparfumeerde gelcrème die snel aanbrengt en makkelijk intrekt. Tweemaal daags aanbrengen is voldoende om huidverbetering te zien. Slimcell™ bevat 1% theobromine en uit klinische testen is gebleken dat deze stof het vrijkomen van vetzuren uit de vetcellen met 153% extra stimuleert. Verder vermindert het de zichtbaarheid van cellulite en kleine vetophopingen, verbetert het de structuur en het aanzien van de huid en herstelt het de elasticiteit, stevigheid en zachtheid van de huid


Try before you buy!

Sta jij ook te trappelen om je cellulite en figuur eens en voor altijd onder handen te nemen? Slimcell™ Anti-Cellulite Slimming Gel Cream is verkrijgbaar in een royale tube van 250 ml voor 59,95 EUR. Je kan Slimcell™ verkrijgen bij je apotheek of drogisterij of online bestellen via http://www.slimcell.net/nl/intro. Indien je Slimcell™ online bestelt maak je ook kans op een citytrip voor 2 personen naar New York City!! Daarnaast ontvang je ook nog gratis bij uw bestelling de Slimcell™ Cellulite Massager voor een nog beter resultaat.

Eerst uitproberen? Vraag dan een gratis proefsachet van Slimcell ™ aan.

Until next time,
Serena Verbon