maandag 25 oktober 2010

Zou je liever...: de garderobe van Taylor of The Biebs?


Welkom bij weer een nieuwe editie 'Zou je liever'. In deze rubriek stel ik jullie voor een onmogelijk dilemma en deze week moeten we kiezen tussen de kledingkast van Taylor Momson en Justin Bieber. Als jij, de komende 10 jaar, alleen maar kleding mocht dragen in de style van Taylor of Justin, voor welke kledingstyle zou je dan gaan?


Taylor Momson - je weet wel die wasbeer-oog crack cocaine chick uit Gossip Girl - heeft een hele, ehm, laten we het opvallende kledingstyle noemen. Heel vrouwelijk en sexy en eigenlijk gewoon op het stripper style af. Korsetten, pornstar shoes, jarretels en kousen. Lekker skanky! Dat is de style van Taylor. 

Justin daarentegen heeft een hele clean kledingstyle, een beetje dandy (giletjes, blousjes) maar ook sportief (hoodies, petjes, gympen) en lekker tomboy-achtig (spijkerjasje, skate shoes). Het is niet heel vrouwelijk te noemen (en nu hoop ik dat ik niemand beledig want daarmee bedoel ik alleen dat de vrouwelijke vormen met zijn kleding niet worden geaccentueerd) maar zeer draagbaar en fashionable. Het is wel super casual natuurlijk, soms wil je ook gewoon eens een rokje of jurkje aantrekken maar dat zit er dus mooi niet in als je voor de kledingkast van The Biebs kiest!

Wat kies is? Aangezien het voor de komende 10 jaar is kan ik het mijn kids (want ik heb een kinderwens) echt niet aandoen om ze op mijn 36e in stripper kledij af te zetten bij de basisschool. Maar naast haar skanky style heeft Taylor ook echt leuke, sexy jurkjes die minder uitstralen "ik doe drugs" en "ik ben een zangeres van een rockband". Dus ja, het is wel erg bloot allemaal (zeker in de winter) maar de meeste outfits zijn op het randje nog best ok.


Toch ga ik voor de kledingkast van Justin! Ik dig die kleding wel! Zelf heb ik ook veel skinny jeans, ik ben dol op geruite blousjes en gympen lopen nu eenmaal veel comfortabeler dan stripper heels. Right? Zijn style is wel heel erg 'teenager' en de meeste mensen komen er denk ik niet mee weg als je ver in de 30 bent, maar who cares. Het is lekker warm, comfy, en hopelijk wordt ik er ook nog jonger door geschat ook.


Justin it is!

Waar gaan jullie voor? Remember het is voor de komende 10 jaar en inclusief schoenen, maar niet inclusief make-up en hair-do.

Until next time,
Serena Verbon