zaterdag 16 oktober 2010

Zeg, ken ik jou niet ergens van?

Cindy Crawford en Eva Mendes
Soms kom ik ergens en dan denken mensen dat ze me al eens eerder hebben gezien. Ik heb het echt al een paar keer meegemaakt. Dit jaar. Ik ben toch uniek? Hoe kunnen ze me nou verwarren met een ander persoon? Ik vraag me dan altijd af hoe die andere persoon eruit ziet. En waar haalt ze het lef vandaan om op MIJ te lijken, pfff! Toch is het helemaal niet zo gek om heel erg op iemand te lijken. Gisteren stuitte ik op foto's van celebs die zo veel gelijkenissen vertonen dat het bijna creepy is! Zoals hierboven, links topmodel Cindy Crawford en rechts actrice Eva Mendes. They could be sisters!

Klik snel verder voor nog meer celebrities die volgens mij gewoon stiekeme bloedverwanten zijn...

Megan fox en Angelina Jolie
Dezelfde sexy oogopslag, donkere lokken, volle lippen, stoere tattoo's. Ik vind ze allebei bloedmooi! Zo moeder zo dochter, als je het mij vraagt. 

Julia Roberts en Anne Hathaway
Dezelfde ogen, brede lach, puntje op de neus en dezelfde uitstraling. Is Anne de dochter die Julia nooit gehad heeft?

Jill Hennesey en Catherine Zeta Jones
Jill kennen we voornamelijk uit series als Law & Order (jaren 90), Medical Examiners en Las Vegas en ook heeft ze enkele filmrolletjes bemachtigd. Ze staat minder in de picture dan Catherine, maar nu ik de foto's zo naast elkaar zie kan je niet ontkennen dat ze verbazingwekkende gelijkenissen vertonen. Ze schelen ook maar een jaar, maar dat is volgens mij gewoon een dekmantel. Deze twee vrouwen zijn tweelingen, separated at birth. No doubt about that!

Keira Knightley en Natalie Portman
Zelfs hun ouders konden ze niet uit elkaar houden tijdens de opnames van Star Wars episode I: The Phantom Menace. Keira speelde in de film de look-a-like van Natalie (Padme) als afleidingsmanoeuvre, zodat Padme kon ontsnappen. Need I say more?

Helena Christensen en Cameron Diaz
Helena Christensen is een paar jaar ouder dan Cameron en zou zo haar oudere zus kunnen zijn. Het Deense model heeft dezelfde lichtblauwe ogen, wangetjes, oogopslag en mond als Diaz. Alleen de neus is anders, maar die heeft Cameron dan ook al een paar keer gebroken, dus dat zien we door de vingers.

Katy Perry en Zooey Deschanel
Ze hebben beide die grote lichte ogen, donkere lokken, jaren 50 vibe en ja, jullie zijn ook niet blind. Katy en Zooey zijn stiekem gewoon zusjes! Extra leuk feitje, Bones uit Bones is overigens wel de echte zus van Zooey.

Kim Kardashian en Nicole Scherzinger
Ik vind ze allebei prachtig! Gebruinde huid, zwart Pocahontas haar, grote donkere ogen die een beetje fierce omhoog staan, volle lippen, eh, mag ik ophouden? Die moeder van Kim heeft zo ontzettend veel kinderen, ze is Nicole vast een keertje kwijtgeraakt toen ze Khloe en Kourtney uit elkaar moest trekken, kan niet anders.

Ongelofelijk he? Ik begrijp nu ook beter dat vrij normaal is dat er op deze aardbol, wat zeg ik, in Nederland, een heleboel meisjes rondlopen waar ik veel van weg heb. Het is misschien niet eens dead on, maar gewoon de oogopslag, de uitstraling, het kapsel en de lach kunnen mensen al het idee geven van, 'hey, dat komt me bekend voor!'. 

Hebben jullie ook wel eens gehad dat mensen ZWOREN dat ze je eerder hadden gezien, maar dat ze je gewoon verwarden met een ander? En vinden mensen dat jij op een celebrity lijkt? Ik lees wel eens tussen de comments dat ik op Nicole Scherzinger lijk. Dat vind ik heel lief natuurlijk, want het is echt een stoot, maar zo knap ben ik echt niet hoor! ;-) Laat ik het zo zeggen, ik zie de gelijkenis zelf niet.

Until next time,
Serena Verbon