maandag 4 oktober 2010

Wat zou je liever... Ruitjes tuinbroek of Gabber trainingspak?


Het was even lastig om de kledingstukken te kiezen voor deze 'Zou je liever' maar ik geloof dat de tuinbroek en het trainingspak over het algemeen worden gezien als big DON'Ts op fashion gebied. Sure, er bestaan ook leuke hot sexy mama tuinbroekjes en sure, er bestaan ook coole Adidas trainingspakken maar dat terzijde. Het gaat hier nu specifiek om een geruite tuinbroek (jep, inclusief Dr. Martens) of een gabber trainingspak (jep, inclusief Nike Air Maxjes). Je moet een van deze twee kledingstukken de rest van je leven dragen, no exceptions. Welke kies jij?


Ai, dit is lastig. Want in mijn jongere jaren had ik zowel een geel geruite Cars tuinbroek (die ik heel hip combineerde met een Kangol petje en Dr. Martens) en een Australian met Nike Air Max. Mijn Aussie zat LEKKER jonge! Het voelde heerlijk zacht aan de binnenkant, was waterdicht en je had veel bewegingsvrijheid, laat ik maar zeggen. 

De tuinbroek aan de andere kant was ook heel comfortabel. En je kon ook nog een beetje combineren he? Dan maakte je 1 riempje los en liet je de flap nonchalant schuin loshangen. Of je maakte beide riempjes los en dan had je eigenlijk gewoon een hele baggy broek die zowat van je kont afzakte. En je had altijd zakken om iets in weg te stoppen!


Beide kledingstukken flatteren het vrouwelijk lichaam gewoon NIET! Dat is zo jammer. Nu draag ik het liefst iets wat getailleerd is en op sommige plaatsen juist weer iets losser hangt zodat mijn lichaam het beste tot zijn recht komt. Ook draag ik bijvoorbeeld graag schoudervullingen of schouderversieringen omdat ik geen schouders heb (ze zijn verdwenen bij mijn geboorte, vreemd he?). Anyways. Een gabber trainingspak en een baggy geruite tuinbroek hangen gewoon als een lompe zak om je lichaam heen. 

Ok, Sereen. Maak een keuze want je kletst te veel. Goed, goed. Hier gaan we. Ik ga voor de tuinbroek! Want die heeft handige zakken. En met een trainingspak hardcore style straal je sneller agressiviteit uit dan met een geruite tuinbroek, dat straalt eerder hippy uit als je het mij vraagt. Maar dan straal je dus sneller vriendelijkheid uit, dus doe mij die maar. Meer kan ik er niet bij verzinnen, sorry. Ik kan niet geloven dat ik op de middelbare school beide kledingstukken heb gehad, en worst of all, dat ik ze nog gedragen heb ook! OMG!

Nou, nu zijn jullie aan de beurt. Geruite tuinbroek met Dr. Martens of een gabber trainingspak met Nikes. Wat kies je, en waarom? And don't you dare changing the rules! Het is voor de rest van je leven en mag niet met ander schoeisel gecombineerd worden. Kom maar op, ik ben zeer benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon