dinsdag 12 oktober 2010

Video: Key West Sunset inspired make-up look


Hierboven in de video laat ik zien hoe ik de Key West Sunset inspired ooglook creëer. Mijn huid heb ik al egaal gemaakt volgens deze tutorial en mijn wenkbrauwen heb ik geshaped en bijgewerkt volgens deze video. Ik maak alleen gebruik van de felle kleurtjes oogschaduw van Sugarpill Cosmetics. Ik had van te voren geen plan van aanpak, ik heb gewoon wat kleuren aangebracht en die mooi in elkaar laten overlopen. Het resultaat is een ooglook met de warme, gloeiende en smeulende kleuren van een ondergaande zon. 


Full Face

Op mijn lippen heb ik Chanel Insolence, een van mijn favoriete lipproducten. Ik heb ook nog andere kleuren geprobeerd zoals rood, koraal/oranje en fuchsia, maar ik vond een lichte roze kleur het mooiste staan bij het geheel. Op mijn wangen heb ik Briar Rose, limited beauty powder uit de MAC Venomous Villains collectie.

Close-ups

Om de kleuren nog intenser te maken gebruikte ik een wit creamy oogschaduw potlood van NYX in de kleur Milk. Voor het gebruiksgemak heb ik dit potlood omgesmolten in een potje. Hier heb ik ook een filmpje van opgenomen. Als je benieuwd bent hoe dit te werk gaat, klik dan hier.

Omdat jullie ook zo benieuwd waren naar juist een subtielere look met de felle kleuren van Sugarpill zal ik binnenkort ook een draagbare look maken!

Until next time,
Serena Verbon