donderdag 28 oktober 2010

Tag: Welke van de 2?

Mijn zusjes van Kittehs Cupcakes hebben me getagged met een hele leuke tag: welke van de 2? Het is een beauty en fashion edition zo te zien. Hieronder worden me een aantal lastige keuzes voorgelegd waarvan ik er dan slechts eentje mag kiezen. Benieuwd? Klik dan even verder...


Kleding
Spijkerbroek of joggingspak
Lange mouwen of korte mouwen
Jurken of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen of armbanden
Hakken of platte schoenen
Cowboy laarzen of paardrij-laarzen
Jasje of vest

korte toelichting; hoewel ik dol ben op mijn joggingsbroek, ik bewaar dit soort chill-pants alleen voor thuis en de sportschool. Spijkerbroeken zijn te gek! Ik heb er heel veel, Levi's zijn mijn favoriet. Korte mouwen want ik hou van de zomer! Jurkjes omdat ze lekker makkelijk zijn, bij rokken moet je toch altijd weer een top en riempje zoeken. Ruitjes zijn de bom! Love mijn geruite blousjes. Sandalen omdat die meer gekleed zijn en omdat ik dol ben op sandalen met sleehak. Sjaals...omdat hoedjes mij haten. Oorhangers, als ik moet kiezen ga ik liever voor grote knoeperts van oorbellen en niet voor het bescheiden oorknopje. Armbanden omdat ik die sneller omdoe dan een ketting en hakken omdat die je benen mooier doen lijken. Met platte schoenen, flatjes bijvoorbeeld, heb ik echt ineens bomen van kuiten. Cowboy laarzen omdat ik mijn eerste paar in Texas kocht, which I love en een vest omdat je daar heerlijk in weg kunt kruipen.

Make-up

Blush of Bronzer
Lipgloss of lipstick
Eyeliner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
Kwasten of sponsjes

korte toelichting; Blush maakt me levend, geeft me een lekker blosje! En bronzer, ben zelf al bruin natuurlijk en ik kan ook in de zon gaan zitten voor een kleurtje. Lipstick, because it's less sticky en sommige lipsticks zijn zo glossy dat het net lipgloss lijkt. Eyeliner, omdat een cateye lijntje me grappige oogjes geeft. Concealer. OMDAT CONCEALER HEILIG IS! Ik ga voor neutraal omdat ik me overdag het liefst opmaak met aardetinten. Oogschaduw in vaste vorm heeft heel erg mijn voorkeur, ik ben een echte kluns en knoeierd en het gebeurd regelmatig dat ik de helft van een potje verlies in mijn wastafel. Meh. Kwasten, hello! Goede kwasten maakt make-uppen so much easyer! Als ik moet kiezen breng ik ook liever foundation aan met mijn kabuki dan met de Beautyblender spons.

Nagels

OPI of China Glaze
Lang of kort
Acryl of natuurlijk
Felgekleurd of donker
Met nailart of zonder nailart

korte toelichting; Het was wel even lastig om te kiezen tussen deze geweldige merken maar ik heb toch voor OPI gekozen, ik weet niet waarom want beide merken hebben even mooie collecties. Ik heb gewoon meer OPI in mijn stash, that's why I guess. Lang! Ik vind mijn nagels nu echt zo kort, er mag wel een halve cm bij hoor! Mijn handen lijken wat eleganter en slanker met lange nagels. Natuurlijke nagels, omdat het kan. Ik heb bewezen dat je met slappe nageltjes zoals die van mij behoorlijk mooie en lange nagels kunt kweken, all natural. Waarom zou je ze dan verstikken met een dik plakkaat acryl? Jullie weten dat roze mijn favoriete nagellak kleur is, vandaar felgekleurd. En met Nail Art of corso! Come on, I love Nail Art! Dat is bekend :-)

Body

Parfum of Bodyspray
Lotion of body butter
Douchegel of zeep
Lush of andere merken

korte toelichting; Parfum omdat ik het fijn vind om 'sochtends parfum op te sprayen die je 'savonds nog steeds (lichtjes) ruikt. Because I'm lazy dus. Lotion, nou ja. Liever gewoon een body oil die snel intrekt of gewoon niets. Ik hou niet zo van dat smeren, mijn huid is ook niet droog verder. Het plakt allemaal zo! Zeep, omdat de zeep die mijn moeder maakt (The Secret Garden) simply the best is. Nostalgisch, verzorgend, dierproefvrij en gemaakt van natuurlijke ingredienten. Andere merken, er is meer te ontdekken dan alleen Lush!

Haar
Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast

korte toelichting; krullend omdat je dan makkelijker een volumineur kapsel creert, en ik hou van Big Hair! Op het werk doe ik mijn haren altijd in een knotje en clipjes zijn gewoon steviger dan speldjes, met speldjes zakt mijn haar uit. Lak!! Nodig voor Big Hair! Lang haar, ik hou van mijn lange lokken en zou ze niet snel kort knippen, het past niet bij me. Donker, ik zou mijn donkerbruine haar voor geen goud willen inruilen voor blonde lokken. Love being a brunette! En ik kan sowieso mijn haren niet oplichten, daar kan het echt niet tegen, na een week is het een droog bosje stro. Lok, omdat een (rechte) pony me niet staat (heb ik al eens gehad) en Los omdat me dat leuker staat dan vast.

Zomaar

Regen of zonneschijn
Zomer of winter
Herfst of Lente
Chocolade of vanille
Westen of oosten

korte toelichting; Ik hou van de zon en de zomer en de lente! Als ik mocht kiezen werd ikelke dag wakker op een tropisch eiland. Vanille omdat ik hou van zoetigheden waar een vanille smaakje aanzit zoals vanilla frosting op cupcakes of een vanilla cheescake. Ik hou ook erg veel van chocola, maar dan van stukken chocola, niet perse verwerkt in een desert ofzo. Het oosten, omdat de eastcoast in Amerika geweldig is, New York City en Florida zijn gelegen aan de eastcoast. Good times. Good times.

Nu is het mijn beurt om iemand te taggen, en omdat deze tag 'Welke van de 2?' heet tag ik 2 personen. The lucky ones zijn Elly van PrettyHappy.nl en Vera van VeraCamilla.nl

Hadden jullie andere keuzes gemaakt?

Until next time,
Serena Verbon