zondag 3 oktober 2010

Review: Estee Lauder Pink Ribbon Lipgloss 2010


In een eerder artikel liet ik jullie kennis maken met de speciale Pink Ribbon producten die Estee Lauder Companies ieder jaar uitbrengt. De gehele maand oktober staat in het teken van Borstkanker Awareness en  deze speciale Pink Ribbon producten zijn dan alleen te koop. Een deel van de opbrengst gaat naar The Breast Cancer Research Foundation. De Elizabeth Hurley Lip Design Collection bestaande uit 4 lipglossjes is niet alleen prachtig, je draagt zo ook nog eens een steentje bij aan borstkanker onderzoek. Lees snel verder voor swatches en meer info!
De kleuren van de Lip Design Collection zijn persoonlijk uitgezocht door Elizabeth Hurley en bevatten vier gloednieuwe Pure Color Gloss kleuren: Nude Rose, Rock Candy, Brazen Berry en Extravagant Pink. Ook de Elizabeth Hurley Lip Design Collection zijn verpakt in het speciale Pink Ribbon toilettasje met crocoprint. Prijs €25 waarvan 20% wordt gedoneerd aan The Breast Cancer Research Foundation. Verkrijgbaar bij Estée Lauder Counters in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Meer info: www.esteelauder.nlHet crocotasje bevat 2 Pure Color lipglossen met elk 2 kleuren in shine en shimmer. De ene lipgloss bevat de kleur Brazen Berry (Shine) en Extravagante Pink (Shimmer) en de andere bevat Nude Rose (Shine) met Rock Candy (Shimmer). Het zijn erg fijne glossjes die lekker aanbrengen, niet plakken en vrij lang blijven zitten ook nog! De kleuren zijn voor mij vrij subtiel, maar ik heb dan ook vrij getinte lippen van mezelf. Als je lichtere lippen hebt komen de kleuren naar mijn mening nog beter tot uiting. Ze zijn echt heel pretty, kijk maar naar de swatches;

van boven naar beneden; 
Brazen Berry, Nude Rose, Extravagant Pink en Rock Candy


Brazen Berry

Nude Rose

Extravagant Pink

Rock Candy

De kleuren zijn lekker nude en pink en volgens mij staan ze bij iedereen wel mooi! Het zijn ideale lipgloss kleuren om je stash mee te beginnen of aan te vullen. En omdat ze bij iedereen mooi staan is het ook nog eens het perfecte kadootje! 

Voor dit setje met 4 kleuren lipgloss betaal je slechts €25,00. Dat komt neer op €6,25 per gloss (en voor een Estee Lauder gloss is dat echt niet duur) waarvan dan ook nog eens 20% naar The Breast Cancer Research Foundation gaat. 

Het enige minpuntje is dat dit setje alleen te koop is bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven en dat het een limited edition product is. Maar het is de eventuele lange reis echt wel waard, fo shizzle!

Until next time,
Serena Verbon