donderdag 7 oktober 2010

Parfum Review: Playboy Play it...

Als ik zeg Playboy Play it dan denken jullie waarschijnlijk meteen aan iets anders. Am I right? Viespeukjes dat jullie zijn! Ik heb het hier over de nieuwste parfum collectie van Playboy genaamd Play it. De collectie bestaat uit 3 parfums genaamd Play it Lovely, Play it Sexy en Play it Spicy. Deze verleidelijke parfums doen hun naam eer aan. Lees snel verder voor een geuromschrijving en meer foto's.


Ik ontving de parfums in een leuke ronde hoedendoos met een schattig Playboy bunny staartje bovenop. Wat zit hier nu in? Dacht ik. Ja, ook ik verwachtte iets anders toen ik het deksel van de doos aftilde. De doosjes zien er mooi uit en hebben elk een eigen printje en kleur die bij de naam van het parfum past.


De flacons hebben vrouwelijke rondingen en een grappige dop met de kenmerkende Playboy Bunny oortjes en strik. Heel geestig! De dop is van een rubberachtig plastic en geeft de flesjes niet echt een elegante of chique uitstraling, maar dat was misschien ook niet helemaal de bedoeling. Playboy wil met deze lijn Play it namelijk het speelse en verleidelijke uit een vrouw lokken! Dit is wat Playboy met deze geuren wil zeggen;

Wie zegt dat mannen altijd de eerste stap moeten zetten? In iedere vrouw schuilt een geboren versierster die wacht tot het spel der verleiding kan beginnen. Daarom lanceert Playboy drie onweerstaanbare nieuwe damesgeuren die je helpen om de leukste jongen in de discotheek voor je te winnen. Spray en laat het spel beginnen! Elke nieuwe geur weerspiegelt de drie stappen om een man voor je te winnen. Van flirten tot verleiden en van verleiden tot volledig veroveren. Waar wacht je nog op? Als je de zelfverzekerde Playboy- houding hebt, dan heb jij de touwtjes zelf in handen. Als je een jongen ziet die je wilt hebben dan heb je nĂș het vermogen om met hem te flirten, hem te verleiden en hem te veroveren, werk gewoon je verleidingschecklist af om het spel te spelen… en win!


Zijn ze niet cute?

Ik hoor jullie nu denken, eeeh Sereen, dus deze geuren zitten stampvol feromonen zodat alle mannen als wilde beesten op ons afkomen? Dream on my friends! Natuurlijk niet! Deze parfums bevatten echter wel heerlijke geurnoten die jou heel sexy en verleidelijk doen voelen (en ruiken). Laten we de parfums eens onder de loep nemen en ontdekken welke geurnoten ze bevatten.

Play it Lovely
Play it Lovely is een fris en bloemig parfum met een vleugje zoet. Het is een lieflijk, romantisch, speels en onschuldig parfum. Niet overheersend maar subtiel aanwezig. Very lovely! De geur begint met fruitige noten van citrusvruchten, zoete peren en rijpe bramen. De topnoot gaat daarna geleidelijk over in een bloemenhart van Belle de Nuit (een witte lelie achtige geur), poederige Tuberoos en exotische Cherry Baby Orchid (een kerskleurige orchidee). Het parfum rust op een basis van kruidige patchouli, tonka bonen (de zoete geur van chocola) en warme amber. 

Play it Sexy
Not so lovely? Misschien ben jij meer een donker en mysterieus typetje. Dan past Play it Sexy vast wel bij je. Deze geur is wat pittiger en opvallender en bevat veel verleidelijke geuren. De geur opent met de pittige noot van roze pepers en de frisse citrusvruchten mandarijn en roze grapefruit. Het hart bestaat uit geurige Jasmijn thee, Osmanthus (een leliesoort) en zoethout. De geur rust op een basis van sexy sandelhout, kruidige patchouli, zoete tonkabonen en een vleugje verleidelijk vanille. Zoals je kan zien bevat deze geur meer noten in de basis die allemaal wat zwoeler zijn en minder romantische bloemennoten. Very sexy!

Play it Spicy
Play it Spicy is een opvallende, Exotische geur met stoere, kruidige geurnoten. Het is een geur die me een beetje doet denken aan een herengeur, in a good way. De geur is sprankelend en glamourous! Play it Spicy opent met de bitterzoete geur van granaatappelen, de zoete geur van sappige roze besjes en natuurlijk mag de geur van een Bellini cocktail niet ontbreken. De top gaat naadloos over in het exotische hart van passiebloemen, tiger lily (een lelie soort) en heliotroop (een paarse, sterk geurende bloem die op een sering lijkt). De basis van Play it Spicy heeft iets van zowel Play it Lovely en Play it Sexy, namelijk de zwoele geurnoten van amber en sandelhout met een vleugje zoete vanille.

Sommige geurnoten kom ik voor het eerst tegen in een parfum dus de geuren die Playboy heeft gekozen zijnzeker heel uniek en origineel. Misschien niet iets wat je zou verwachten van Playboy, maar deze geuren zijn verrassend goed gecomposeerd en 'kloppen'. Mijn persoonlijke favoriet van deze 3 is Play it Sexy gevolgt door Play it Lovely.

De geuren liggen vanaf deze maand in de winkels. De prijzen zijn echt om te juichen trouwens, erg betaalbaar: eau de toilette 30 ml €12,99 - eau de toilette 50 ml €16,99 - deodorant body spray 150 ml €3,49.

Until next time,
Serena Verbon