dinsdag 19 oktober 2010

Les Tentations de Chanel - kerst collectie 2010Chanel brengt deze kerst wederom een prachtige make-up collectie uit genaamd Les Tentations de Chanel. Een collectie die bestaat uit zwoele aardse kleuren zoals brons, goud en bruin gecombineerd met de contrasterende en verleidelijk kleur fuchsia. De collectie ligt pas vanaf 1 november in de winkel, maar ik heb hier vast wat preview foto's voor jullie!


Levres Scintillantes (lipgloss) in Pleasing, Charming en Pink Pulsion - €24,50
Rouge Coco (lipstick) in Patchouli en Magnolia - €28,50

 Les 4 ombres in Cuivre - €46,50

Les Tissages de Chanel Tweed (blush) in Fuchsia - €38,50
Les Vernis (nagellak) in Pulsion - €21,50

Ombre D'eau (vloeibare highlighter, links op de foto) in Splash - €28,00

De kleuren zijn niet erg spectaculair maar desondanks niet minder mooi. Ik hou persoonlijk wel van aardse tinten voor de ogen en een roze kleurtje op de lippen. Deze kerstcollectie is vrouwelijk, subtiel en elegant met een vleugje speelsheid door het knallende fuchsia. Zou de nieuwe nagellak Pulsion weer een IT-kleurtje worden? Wat denken jullie? Oh en de lipgloss die het Chanel model op heeft is werkelijk schitterend. Me wants to have it all! 

Helaas is Chanel zo'n merk waarbij je je portemonnee behoorlijk wijd open moet gooien, maar aangezien het hier op een kerstcollectie gaat mag je jezelf wel eens verwennen toch? Of als je een good girl bent geweest (of na de nodige hints gegeven te hebben), ligt er misschien wel iets uit deze Tentations collectie onder de boom...

Hieronder heb ik nog een mooi promofilmpje van deze Chanel collectie op mijn kanaal gezet, enjoy!De Chanel Les Tentations kerst collectie is vanaf 1 november te koop via luxe drogisterijen, parfumerieĆ«n, Sephora en de Bijenkorf.

Until next time,
Serena Verbon