dinsdag 19 oktober 2010

Advertorial: WE love Knitwear!


WE love knitwear! Oh, yes we do! Wat mij betreft heeft de winter maar een voordeel en dat is dat we onszelf weer helemaal kunnen laten gaan wat fashion betreft. Niets geen simpel zomerjurkje en klaar is kees, die tijden zijn voorbij. Combineren gaan we! Wollen truien, lange vesten, grof gebreide sjaals, coltruien met een colbertje, chique gebreide jurkjes met hoge laarzen, stoere poncho's, oversized kabeltruien en rokjes met kniekousen, het kan weer!

WE Fashion is helemaal voorbereid op de komende kou en heeft voor ons een heerlijk warm, wollig EN fashionable wintercollectie samengesteld. Kijk dus snel op de site en klik even verder voor meer informatie en foto's.


Hebben jullie het al gemerkt? Het wordt alsmaar frisser en kouder en dan is er niets lekkerder dan een lekker warm vest over je shirtje dragen of een wollige sjaal om je nek slaan. Je wil natuurlijk wel lekker warm blijven maar er niet uitzien als een ingesneeuwde yeti, am I right? Gelukkig heeft WE goed in de gaten dat warme winterkleding net zo goed heel fashionable kan zijn. De kleuren die deze winter de boventoon voeren zijn donkerblauw, ivoorwit met hier en daar geel en rood. Hieronder vast wat foto's van de collectie;

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg zin om te shoppen! Vooral die vesten zijn cute. Bekijk nu de gehele We love Knitwear! wintercollectie hier en laat je inspireren.

Until next time,
Serena Verbon